Ζαγοράκης - Λίλη: Ο γάμος μπορεί να περιμένει!

26.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές ακόμα θα τραγουδάμε το «Σήμερα γα, σήμερα γα, σήμερα γάμος γίνεται σε ωραίο περιβόλι» για τον Θοδωρή Ζαγοράκη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές ακόμα θα τραγουδάμε το «Σήμερα γα, σήμερα γα, σήμερα γάμος γίνεται σε ωραίο περιβόλι» για τον Θοδωρή Ζαγοράκη και την Ιωάννα Λίλη. Το ζευγάρι πηγαίνει τον γάμο του από αναβολή σε αναβολή, μεγαλώνοντας τη δική μας αγωνία να τους δούμε επιτέλους γαμπρό και νυφούλα, αντίστοιχα. Αν και ήταν προγραμματισμένο να παντρευτούν στις 25 Οκτωβρίου, μέχρι το νυφικό είχε φέρει από την Κύπρο ο σχεδιαστής που το έφτιαξε, τελικά δεν έγινε ούτε τώρα.

Κι αυτό, διότι το ζευγάρι, κατόπιν ωρίμου σκέψεως αποφάσισε πως είναι καλύτερα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας αφού γεννήσει η Ιωάννα. Να το κάνουν, δηλαδή, όπως τα περισσότερα σύγχρονα ζευγάρια που συνδυάζουν γάμο και βάφτιση παιδιού. Εξάλλου, που να τρέχει με την κοιλιά τούρλα η Λίλη; Είναι μεγάλη ταλαιπωρία, ενώ το σίγουρο είναι πως τα παπαράτσι που θα μαζευτούν στα πέριξ, θα την κάνουν ακόμη μεγαλύτερη.

Έτσι, μετά και την τελευταία αναβολή το ζευγάρι απλά χαλαρώνει στο σπίτι του και κάνουν τις ετοιμασίες για τον ερχομό του παιδιού. Ο ερχομός τοποθετείται γύρω στα Χριστούγεννα. Τουλάχιστον μέχρι τον γάμο, θα έχουμε κάτι να ασχολούμαστε με το «μέτωπο» Ζαγοράκη - Λίλη.