Ονούρ και Σεχραζάτ λιάζονται στη Μύκονο!

12.08.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Στη Σαντορίνη τους περιμέναμε στη Μύκονο μας ξεπήδησαν! Το διάσημο ζευγάρι «Ονούρ-Σεχραζάτ», ο έρωτας του οποίου έχει ξεσηκώσει τη λίμπιντο όχι μόνο των Τούρκων, αλλά και της μέσης Ελληνίδας που διψάει για το απόλυτο ρομάντζο, έκανε τις βόλτες του στη Μύκονο.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Στη Σαντορίνη τους περιμέναμε στη Μύκονο μας ξεπήδησαν! Το διάσημο ζευγάρι «Ονούρ-Σεχραζάτ», ο έρωτας του οποίου έχει ξεσηκώσει τη λίμπιντο όχι μόνο των Τούρκων, αλλά και της μέσης Ελληνίδας που διψάει για το απόλυτο ρομάντζο, έκανε τις βόλτες του στη Μύκονο.


Ο Ονούρ και η Σεχραζάτ του σίριαλ «Χίλιες και μια Νύχτες» κάνουν κρουαζιέρα ιγκόγκνιτο με πολυτελή θαλαμηγό στο Αιγαίο και η "Espresso" τους τσάκωσε στη Μύκονο, όπου και φωτογραφήθηκαν από παπαράτσι μαζί με τον γλυκούλη γιόκα τους, τον Αλί (Αλί και τρις-Αλί!).


Φαντάζεσαι αγαπημένη Δήμητρα πόσες κυρίες ξεμαλλιάστηκαν στα Ματογιάννια για ένα βλέμμα του «Ονούρ», Χαλίτ Εργκέντς, που περνοδιάβαινε αξύριστος με μια βερμουδίτσα στα σοκάκια του νησιού; Την ίδια στιγμή η «Σεχραζάτ», Μπεργκιουζέρ Κορέλ, απολάμβανε ξυλάκι παγωτό χωρίς να παίρνει το βλέμμα της από τον μικρό τους γιό, που απολάμβανε κι εκείνος αμέριμνος τον ελληνικό ήλιο.


Άσε το άλλο! Σύμφωνα με την Espresso, ο Ονούρ είναι και φιλότεχνος. Βρέθηκε λέει την περασμένη Τρίτη το μεσημεράκι σε γνωστή γκαλερί της Χώρα της Μυκόνου, όπου και αγόρασε έναν πίνακα για τη σύζυγό του. Μανούλα στο παζάρι - Τούρκος γαρ να μην ξεχνιόμαστε - κατάφερε να κατεβάσει την τιμή του πίνακα από 10 χιλ. ευρώ σε 6 χιλ. ευρώ! Που αν υποψιαστώ ότι ο Ονούρ είναι «τσίπης» θα πεθάνω λέμε!


Το ζευγάρι, πάντως, συνεχίζει την κρουαζιέρα του στο Αιγαίο παρέα με καλούς φίλους και από ό,τι λέγεται κατευθύνονται (ή έχουν φτάσει) στη Σαντορίνη. Η "Espresso" μάς ενημερώνει ότι το ευτυχισμένο ζευγάρι θα επισκεφθεί στα τέλη Σεπτέμβρη και την Αθήνα, μετά από πρόσκληση του Τούρκου πρέσβη Χασάν Γκιουζ.

Χ.Τ.