Γιώργος Χρήστου: "Έχω έξι χρόνια να κάνω σχέση"!

02.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με σε ξανακούσω να κατηγορείς απόφοιτο «Μουσικής Ακαδημίας» τύπου Fame Story και Dream Show. Ξέρεις τι θυσίες κάνουν αυτά τα παιδιά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με σε ξανακούσω να κατηγορείς απόφοιτο «Μουσικής Ακαδημίας» τύπου Fame Story και Dream Show. Ξέρεις τι θυσίες κάνουν αυτά τα παιδιά για την καριέρα τους; Ξέρεις τι μεγάλα ζόρια τραβάνε; Τι στερήσεις έχουν; Ο ένας (βλέπε Νίνο) πέρυσι δήλωνε πως είχε να κάνει σεξ ένα χρόνο. Ο άλλος (βλέπε Διονύσης Μακρής) πως έχει καιρό να κάνει σχέση. Για να έρθει τώρα ο Γιώργος Χρήστου και να δηλώσει: «Έχω έξι χρόνια να κάνω σχέση».

Ευτυχώς που το παλικάρι είπε ότι έκανε σεξ δύο μέρες πριν τη συνέντευξη που έδωσε στο Down Town, διότι διαφορετικά θα ανησυχούσα για τις... βλαβερές συνέπειες του τραγουδιού στους φερέλπιδες καλλιτέχνες. Γιατί, όμως, να μην μπορούν να κάνουν μία σχέση; Ειδικά ο Χρήστου, τον οποίο πολλές γυναίκες ορέγονται για αγόρι τους. Ο ίδιος δεν αποδίδει κάπου το γεγονός ότι έχει να κάνει σοβαρή σχέση εδώ κι έξι χρόνια. Ίσως να είναι και το τίμημα της δημοσιότητας.

Όχι ότι δεν το έχει προσπαθήσει. Απλά δεν του κάθεται. Για παράδειγμα, είχε ένα φλερτ με τη Νάνσυ Αλεξιάδου, εμφανίζονται μαζί στο Ποσειδώνιο, όμως αυτό δεν εξελίχθηκε σε σχέση. Τελείωσε πριν την ώρα του. Όσο για τις φήμες ότι είχε έντονο φλερτ με την Μάρω Λύτρα, αλλά έκανε πίσω λόγω Κώστα Καραφώτη ούτε το αρνήθηκε, ούτε το επιβεβαίωσε. Είπε μόνο πως είναι μία πολύ ωραία γυναίκα, που όταν τη γνώρισε δεν έμεινε ασυγκίνητος από την ομορφιά της.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]