Στο Alter ο Μάκης! Πισωγύρισμα; Μπααα

06.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πως το λένε; Ο δολοφόνος επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος; Ε, κάπως έτσι συνέβη και με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος υπέγραψε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πως το λένε; Ο δολοφόνος επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος; Ε, κάπως έτσι συνέβη και με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ενός χρόνου με το Alter. Το κανάλι από το οποίο είχε φύγει με άσχημο τρόπο, επειδή δεν του επέτρεπαν να παρουσιάσει τις εκπομπές του όπως ήθελε, για να βρει τότε τηλεοπτική στέγη και βήμα στο Alpha. Για να φύγει τώρα από αυτό, για τους ίδιους λόγους και να πάει στο Alter.

Αυτό που κάνει ο Μάκης, δεν είναι πισωγύρισμα αλλά η «Μέρα της Μαρμότας»! Στο Μπουρνάζι πανηγυρίζουν για τη μεγάλη επιστροφή του «Ζούγκλα» στα παλιά του λημέρια. Εξάλλου, από την αρχή που έγινε γνωστή η ρήξη του με τον Alpha μπήκαν δυναμικά στο παιγνίδι για την απόκτησή του. Αν και η αλήθεια είναι πως μόνο ο ΑΝΤ1 «έπαιζε» ακόμη, χωρίς όμως να «καίγονται» πολύ στο Μαρούσι να συνεργαστούν μαζί του.

Ο Μάκης θα παρουσιάσει τις δύο εκπομπές του, «Ζούγκλα» και «Κίτρινος Τύπος», ενώ πρεμιέρα θα κάνει την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου. Μάλιστα, θα προβάλλει την «κομμένη» εκπομπή για το «μαύρο πολιτικό χρήμα».


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]