Ο Μικρούτσικος αντικαταστάτης της Ρούλας!

06.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κάποιος εκεί στον Alpha πρέπει να κάνει μεγάλη πλάκα στην Ρούλα Κορομηλά. Δεν πέρασε μία εβδομάδα από το «κόψιμο» της εκπομπής της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κάποιος εκεί στον Alpha πρέπει να κάνει μεγάλη πλάκα στην Ρούλα Κορομηλά. Δεν πέρασε μία εβδομάδα από το «κόψιμο» της εκπομπής της «3 Ευχές» και αμέσως βρήκαν να στείλουν αντικαταστάτη στη βραδινή ζώνη της Κυριακής. Και ποιος είναι αυτός; Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος από... αρχαιοτάτων χρόνων δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με την Ρούλα, ενώ ανάμεσα τους υπόβοσκε ένας ανταγωνισμός.

Το Dream Show, λοιπόν, μετακομίζει από την Παρασκευή και πηγαίνει Κυριακή απέναντι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Χρήστο Φερεντίνο. Δεν ξέρω εκεί στον Alpha τι σκέφτονταν όταν έπαιρναν την απόφαση, όμως, οι άνθρωποι του παιγνιδιού δεν άκουσαν και με μεγάλη χαρά τα νέα. Ειδικά, ο Ηλίας Ψινάκης αντέδρασε περισσότερο απ’ όλους, χαρακτηρίζοντας την απόφαση απλά «ηλίθια»!

Κοίταξε, ηλίθια δεν ξέρω άμα τη λες, πάντως σε καμία περίπτωση δεν τη λες... σοφή κι έξυπνη κίνηση. Το Dream Show 2 φέτος δεν είναι και στα καλυτέρα του. Συγκεκριμένα, δεν τραβάει και πολύ, διότι ο κόσμος βαρέθηκε τις «Μουσικές Ακαδημίες». Έτσι, είναι σα να το στέλνουν... ξυπόλητο στα αγκάθια με τους δύο συγκεκριμένους αντίπαλους. Κι αν η Ρούλα ψιλό- θορυβήθηκε με την... αντικατάστασή της από τον Ανδρέα, ας περιμένει λίγο, διότι στη συγκεκριμένη ζώνη όποια ευχή κι αν κάνεις, δεν πιάνει!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]