Χώρισε ξανά η Μπάστα! (Μπούχου, μπούχου...)

27.08.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αηδία (με την καλή έννοια) έχουν καταντήσει η Σάσα Μπάστα και ο αγαπημένος της, Θοδωρής Λανταβός με τα συνεχή on/off στη σχέση τους. Μέσα σε τρεις μήνες έχουν χωρίσει τρεις φορές
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αηδία (με την καλή έννοια) έχουν καταντήσει η Σάσα Μπάστα και ο αγαπημένος της, Θοδωρής Λανταβός με τα συνεχή on/off στη σχέση τους. Μέσα σε τρεις μήνες έχουν χωρίσει τρεις φορές και τα έχουν βρει άλλες δύο και να μου το θυμηθείς σε λίγες μέρες θα είναι πάλι μαζί. Το πάθος σου λέει τα κάνει όλα.

Μπάστα και Λανταβός χώρισαν την προηγούμενη εβδομάδα μετά από τρελό καβγά (τι πρωτότυπο) και μέσα στην υστερία αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους. Θέλω να ρίξω ένα δάκρυ για το άδοξο τέλος ενός μεγάλου έρωτα, αλλά το έχω κάνει κι άλλες φορές στο παρελθόν, που πλέον μού στέρεψαν. Για να καταλάβεις, ούτε οι ίδιοι δεν έχουν πάρει στα σοβαρά τον χωρισμό τους, αφού αυτή τη φορά δεν θέλουν να αναφέρονται σε αυτόν και κυρίως να κάνουν βαρύγδουπες δηλώσεις.

Θα θυμάσαι, που σε έναν από τον χωρισμό τους έβγαιναν στα περιοδικά κι έλεγαν τα χειρότερα ο ένας για τον άλλον και άπαξ τα βρήκαν μετά από λίγες μέρες, δεν είχαν τι να πουν. Γέλαγε ο κόσμος, αγαπημένε μου, αφού τότε ακόμη αντηχούσαν στα αυτιά οι δηλώσεις τους. Έτσι, τώρα είπαν να είναι πιο προσεκτικοί. Αν και η Μπάστα, δεν κρατιέται και αφήνει να εννοηθεί ότι ο χωρισμός αυτός είναι οριστικός.

Γκούχου, γκούχου. Βρε λες; Πάντως, ένα από τα περασμένα βράδια, η φρεσκό-χωρισμένη Σάσα σε νυχτερινή της έξοδο με μία φιλενάδα της, κυκλοφόρησε με Smart. Ακούς; Στριμώχτηκαν τα κορίτσια στο «κατσαριδάκι». Και το Hummer της Μπάστα που ήταν; Ο ε ο. Θες να ήταν δώρο Λανταβού και να το πήρε πίσω; Μπααα. Μεγάλη τσιπιά και δεν του φαίνεται να είναι τέτοιος. Άσε, που τον περασμένο μήνα (θα θυμάσαι καλά) ο Θοδωρής υπενοικίασε το «Ρόδον» στου Ψυρρή για να άδει(;) η Σάσα όλο τον χειμώνα. Και για να δεις τι large είναι, ακόμη και τώρα που χώρισαν, οι εμφανίσεις δεν θα ακυρωθούν, αφού το πρώην(;) ζευγάρι συνεργάζεται κι επαγγελματικά.