Ο Βαλάντης "αποκάλυψε" την γυναίκα του!

09.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Από τη μέρα που μάθαμε ότι ο Βαλάντης παντρεύτηκε κρυφά την «μυστηριώδη» Κατερίνα, μετά από ένα χρόνο σχέσης, μας έφαγε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από τη μέρα που μάθαμε ότι ο Βαλάντης παντρεύτηκε κρυφά την «μυστηριώδη» Κατερίνα, μετά από ένα χρόνο σχέσης, μας έφαγε η μαύρη περιέργεια να δούμε την γυναίκα αυτή, που κατάφερε όσα δεν μπόρεσαν οι προηγούμενες που πέρασαν από τη ζωή του αοιδού. Το ζευγάρι, λοιπόν, αφού κόπασε λίγο ο θόρυβος από τον γάμο και η πρώην του Βαλάντη και μάνα του παιδιού του, Έλενα Γκρέκου δεν είχε άλλο δάκρυ να στάξει στις εκπομπές που πήγαινε, φωτογραφήθηκε για εβδομαδιαίο περιοδικό.

Δεν πιστεύω να περιμένεις να σου πω πως είναι η νύφη; Μια συμπαθητική κοπέλα είναι, που κάνει μπαμ από μακριά ότι δεν ανήκει στη show biz. Ίσως, αυτό να ήταν ακόμη ένα συν για τον Βαλάντη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που την γνώρισε, είπε: «Αυτήν εγώ θα την παντρευτώ». Και να που ο... αθεόφοβος το πε και το έκανε. Γενικά, το ζευγάρι είναι μες στον τρελό έρωτα και το μέλι, ενώ δήλωσε πως προσπαθούν να αποκτήσουν ένα παιδί.

Όσον αφορά την Γκρέκου και την αντίδρασή της, όταν έμαθε για τον γάμο, ο Βαλάντης «μεγαλόψυχα» δήλωσε πως την καταλαβαίνει και την κατανοεί. (Σνιφ, σνιφ). Σου λέει ο αοιδός, πως είναι λογική αντίδραση μιας μάνας που ήθελε να παντρευτεί τον πατέρα του παιδιού της. Πως το είπε αυτό, ε; Τς τς.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]