Η Έλλη Κοκκίνου ήταν μπέιμπι σίτερ!

10.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ξέρεις τι δουλειά έκανε η Έλλη Κοκκίνου πριν πιάσει το μικρόφωνο; Ήταν μπέιμπι σίτερ και μάλιστα στην αλλοδαπή, αφού τη συγκεκριμένη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ξέρεις τι δουλειά έκανε η Έλλη Κοκκίνου πριν πιάσει το μικρόφωνο; Ήταν μπέιμπι σίτερ και μάλιστα στην αλλοδαπή, αφού τη συγκεκριμένη δουλειά την έκανε την εποχή που βρισκόταν στο Λος Άντζελες και σπούδαζε φωνητική. Από τις σπουδές της αοιδούς καταλαβαίνεις ότι η Έλλη δεν πρόσεχε παιδάκια για βιοποριστικούς λόγους.

Την είχε φάει η βαρεμάρα στο Λος Άντζελες (άλλο και τούτο πάλι) και από το να κάθεται μόνη στο σπίτι και να κοιτάει τον τοίχο, είπε να κάνει baby sitting. Βλέπεις, οι συγκάτοικοί της, που ήταν Έλληνες για να βγάλουν το χαρτζιλίκι τους, δούλευαν σε μπουζούκια. Ιδέα που διόλου ενθουσίαζε την τότε 23χρονη Κοκκίνου. Ποιος θα της το έλεγε ότι λίγα χρόνια μετά τα μπουζούκια θα γίνονταν το... δεύτερο σπίτι της! Την αποκάλυψη γι’ αυτή την περίοδο της ζωής της την έκανε η ίδια σε συνέντευξη για μηνιαίο περιοδικό.

Η αοιδός μίλησε ακόμη μία φορά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο ξεκίνημα της και πως όταν πάτησε τα 30 ήθελε να τα παρατήσει. Η μητέρα της, όμως, ήταν εκείνη που την έπεισε να συνεχίσει, ενώ τη στηρίζει ακόμη και σήμερα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]