Καυστικά σχόλια Τσαλίκη για Κιάμο!<br />

13.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κι έλεγα: «τι μου θυμίζει, βρε τι μου θυμίζει η νέα κουπ του Πάνου Κιάμου» κάθε φορά που έβλεπα στους δρόμους μία αφίσα του. Ας είναι καλά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κι έλεγα: «τι μου θυμίζει, βρε τι μου θυμίζει η νέα κουπ του Πάνου Κιάμου» κάθε φορά που έβλεπα στους δρόμους μία αφίσα του. Ας είναι καλά ο Γιώργος Τσαλίκης, που ήρθε, έδωσε την απάντηση και με απάλλαξε από την... σπαζοκεφαλιά! Σαν το Playmobil είναι - κατά τον Τσαλίκη και δεν έχω λόγο να διαφωνήσω - το μαλλί του και αυτό το στυλ μάλλον δεν αρέσει στον συνάδελφό του. Εδώ, που τα λέμε το μαλλί - λυκόπουλο, που είναι και το αγαπημένο του Γιώργου, είναι πιο trendy.

Ωστόσο, ο Τσαλίκης δεν έμεινε μόνο σε αυτό. Στην εκπομπή, «Sound Show Mix», όπου είναι μέλος της κριτικής επιτροπής, είπε πως δεν θέλει να συνεργαστεί με τον Κιάμο, επειδή δεν του αρέσει το μαλλί του. Είναι αυτό κριτήριο για μία συνεργασία; Γιατί όχι; Άμα ο άλλος έχει άσχημο μαλλί, με τι ψυχή θα πας εσύ να τραγουδήσεις και να χτυπηθείς στην πίστα; Σου κόβει τη φόρα. Πάντως, η αλήθεια είναι πως ο Γιώργος όσα είπε για τον Κιάμο ήταν στα πλαίσια της πλάκας.

Γιατί δε νομίζω, πως με τόση ευκολία «θάβεις» τον άλλον δημοσίως. Παίζει, βέβαια και το ενδεχόμενο να λες όσα πιστεύεις σε στυλ πλάκας, για να μην εκτεθείς κιόλας. Ωστόσο, ο Κιάμος φέρεται ενοχλημένος από τα σχόλια του συνάδελφού του. Αναμένουμε τη συνέχεια, που δεν υπάρχει περίπτωση, θα υπάρξει!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]