Τα διεθνή "Κάλαντα" της Βανδή!<br/>

16.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Έτοιμη για την δεύτερη φάση της διεθνούς της καριέρας είναι η Δέσποινα Βανδή και μάλιστα έχει βρει το τραγούδι που θα «σπρώξει» προς τα έξω.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έτοιμη για την δεύτερη φάση της διεθνούς της καριέρας είναι η Δέσποινα Βανδή και μάλιστα έχει βρει το τραγούδι που θα «σπρώξει» προς τα έξω. Πρόκειται για τα «Κάλαντα» και η αοιδός μαζί με τον Φοίβο αισιοδοξούν πως θα έχουν την ίδια, μη σου πω και μεγαλύτερη, επιτυχία με το «Γεια». Μάλιστα, το χριστουγεννιάτικο τραγούδι θα κυκλοφορήσει σε 86 χώρες στον κόσμο κι όπως καταλαβαίνεις, αυτό σημαίνει ότι η Δέσποινα θα είναι με μια βαλίτσα στο χέρι.

Αλλά αυτό πλέον ούτε την απασχολεί, ούτε και την αγχώνει. Εξάλλου, η Μελίνα μεγάλωσε και η αοιδός δε νιώθει τις ίδιες τύψεις που ένιωθε όταν η κόρη της ήταν μωρό. Αυτό δήλωσε η ίδια σε συνέντευξη της σε εβδομαδιαίο περιοδικό, όπου αποκάλυψε τι μαύρο δάκρυ έριχνε κάθε φορά που λόγω δουλειάς στο εξωτερικό χρειαζόταν να αφήνει πίσω την Μελίνα. Τώρα, νιώθει καλύτερα, διότι κατάφερε να βρει μια ισορροπία ανάμεσα στην οικογένεια και την δουλειά της, οπότε δε νιώθει τύψεις όταν δουλεύει.

Εξάλλου, όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις περνά όλο το χρόνο με την κόρης της. Πηγαίνουν μαζί για ψώνια, μαγειρεύουν και παίζουν. Άσε, που της έφυγε και το άγχος μήπως η μικρή δεθεί περισσότερο με τη νταντά, αφού ήταν συνέχεια μαζί.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]