Τίνος μοιάζει το παιδί Κουρκούλη;

01.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από το απόγευμα της Δευτέρας ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου, οι οποίοι υποδέχτηκαν το γιο τους. Η δημοφιλής αοιδός γέννησε ένα αγοράκι βάρους 3 κιλών και 200 γραμμαρίων
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από το απόγευμα της Δευτέρας ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου, οι οποίοι υποδέχτηκαν το γιο τους. Η δημοφιλής αοιδός γέννησε ένα αγοράκι βάρους 3 κιλών και 200 γραμμαρίων (φτου, φτου), ενώ μητέρα και μωρό χαίρουν άκρας υγείας.

Ο, δε, Κουρκούλης; Αυτός κι αν είναι ξετρελαμένος με το γιο. Μες στην τρελή χαρά είναι ο αοιδός, ενώ από το μαιευτήριο δήλωσε ότι ο Κουρκούλης τζούνιορ μοιάζει κατά 95% σε αυτόν και μόλις 5% στην Κελεκίδου. Χμ. Πότε πρόλαβε και τι σόι υπολογισμούς έκανε για να καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα, θα σε γελάσω.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο μικρός θα είναι ωραίος τύπος, αφού μάνα και πατέρας είναι the best. Η χαρά της ζωής. Οι διάσημοι γονείς έχουν κιόλας βρει όνομα για το παιδί τους... «Αθανάσιος - Ραφαήλ». Το πρώτο είναι το όνομα του πατέρα του Κουρκούλη (παραδοσιακά πράγματα), ενώ «Ραφαήλ» είναι το όνομα του προστάτη άγιου της Κελεκίδου.