Σε ερωτικά μπερδέματα Μπάστα - Λανταβός!

01.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Την πρώτη φορά που χώρισαν η Σάσα Μπάστα με τον Θοδωρή Λανταβό είχαν πάρει σβάρνα περιοδικά και κουτσομπολίστικες εκπομπές κι έβριζαν ο ένας τον άλλον. Μιλάμε για τρελό βρισίδι, που εσύ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την πρώτη φορά που χώρισαν η Σάσα Μπάστα με τον Θοδωρή Λανταβό είχαν πάρει σβάρνα περιοδικά και κουτσομπολίστικες εκπομπές κι έβριζαν ο ένας τον άλλον. Μιλάμε για τρελό βρισίδι, που εσύ ο έρμος τους παρακολουθούσες και αναρωτιόσουν αν αυτοί οι δύο υπήρξαν ποτέ ερωτευμένοι. Λίγες μέρες αργότερα τα βρήκαν και όπως καταλαβαίνεις ήρθε η σειρά του κόσμου να τους ρίξει ένα κράξιμο, διότι αγαπημένε μου όπως λέει και ο λαός «μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες».

Και μάλλον, αυτό το έβαλαν καλά στο μυαλό τους Λανταβός και Μπάστα, αφού τώρα που χώρισαν ξανά, αποφεύγουν σαν τον έξω από εδώ το λιβάνι, να πουν την παραμικρή κακή κουβέντα. Αλλά μη νομίζεις ότι κάθονται φρόνιμα. Όοοχι. Γίνεται να χωρίσει η Μπάστα και να μην υπάρχει η παραμικρή ίντριγκα; Έτσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Σάσα βγαίνει με νεαρό επιχειρηματία ονόματι Δημήτρης Μηλιώνης, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε αγαπημένος της, για δύο μόλις μήνες.

Μετά τη... στροφή στην ποιότητα η Μπάστα έκανε στροφή και σε πρώην έρωτες. Αλλά δεν είναι η μόνη που προχώρησε (έστω κι αν στην πραγματικότητα έκανε πισωγύρισμα) αφού και ο Λανταβός εφάρμοσε το all time classic... «ο έρωτας με έρωτα περνάει». Μη σου πω πρώτος κιόλας, αφού την περασμένη εβδομάδα ο νεαρός επιχειρηματίας βρέθηκε πρώτο τραπέζι πίστα στο «Θέα» συνοδευόμενος από ξανθιά ύπαρξη, η οποία λέγεται ότι είναι... φερέλπιδα αοιδός. Εμ, πρώτα σου βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι!

Ωστόσο, το μπέρδεμα είναι άλλο. Η νυν του Λανταβού (με την οποία φαίνεται να είναι τσιμπημένος) είναι τέως του νυν της Μπάστα. Τώρα, πώς τα κατάφεραν τα θηρία κι έκαναν τέτοιο μπλέξιμο, είναι να απορεί κανείς. Κι άλλοι εκπρόσωποι της showbiz είχαν περίεργους συνδυασμούς, όμως, ο δικός τους είναι για ρεκόρ Γκίνες. Τι να πω. Ούτε επίτηδες να το έκαναν.