Ο Ανδρέας προκάλεσε την Μενεγάκη!<br/>

21.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία ωραία ατμόσφαιρα είναι στον Alpha και φτου να μη τους ματιάσουμε. Πάντα τέτοια να έχουν και τα... αλληλομαχαιρώματα, αλληλοκαρφώματα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία ωραία ατμόσφαιρα είναι στον Alpha και φτου να μη τους ματιάσουμε. Πάντα τέτοια να έχουν και τα... αλληλομαχαιρώματα, αλληλοκαρφώματα και οι γκρίνιες να συνεχιστούν με την ίδια επιτυχία. Στον «χορό» μπήκε τελευταία και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία βλέπει κόντρα και στρίβει. Ας είναι, όμως, καλά ο κολλητός της Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος ανάγκασε την παρουσιάστρια να... αρματωθεί και αυτή.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Η Μενεγάκη στην εκπομπή της φιλοξενεί κάποια παιδιά από το Dream Show. Κατά μία διαβολική σύμπτωση ο παίκτης, Νίκος Οικονομόπουλος έχει καλεστεί τόσες φορές που τείνει να γίνει η μασκότ του «Καφέ». Ωστόσο, οι συμπαίκτες του δεν το βλέπουν έτσι, θεωρώντας πως τον προωθούν. Και τα παράπονα δεν άργησαν να έρθουν με τον συμπαίκτη του Γιάννη Χαρίση να είναι μπροστάρης στην εξέγερση.

Ο Μικρούτσικος που ψοφάει για κάτι τέτοια πήρε το μέρος του παίκτη και στο κυριακάτικο Live, έριξε εμμέσως την σπόντα του για την τακτική της Ελένης. Σιγά αυτή μην το άφηνε να πέσει κάτω. Την επόμενη κιόλας μέρα από την εκπομπή της, δήλωσε ξεκάθαρα (και με το μάτι της να γυαλίζει) πως θα καλεί όποιον θέλει, όποτε θέλει, βάσει των δικών της κριτηρίων, ενώ δεν δέχεται υποδείξεις από κανέναν. Άρχισαν τα όργανα να παίζουν για σένα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]