Θα κοπεί και ο "Πρωινός Καφές";

03.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αυτό που συμβαίνει στον ΑΝΤ1 και τις εξελίξεις στον «Πρωινό Καφέ» δεν θα το χαρακτήριζα θρίλερ, αλλά μία ωραία πλάκα που μας κάνουν από το κανάλι, λίγες μέρες πριν την έναρξη της τηλεοπτικής περιόδου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αυτό που συμβαίνει στον ΑΝΤ1 και τις εξελίξεις στον «Πρωινό Καφέ» δεν θα το χαρακτήριζα θρίλερ, αλλά μία ωραία πλάκα που μας κάνουν από το κανάλι, λίγες μέρες πριν την έναρξη της τηλεοπτικής περιόδου. Και πράγματι, αν το σκεφτείς καλά, έχει πολύ γέλιο αγαπημένε μου. Όλοι περιμέναμε την Ευγενία Μανωλίδου να παρουσιάζει την εκπομπή, αφου΄είχαν ξεκινήσει και τα αφιερώματα crash/test με Ελένη Μενεγάκη από διάφορα περιοδικά, ενώ η μπουμπούκα έκανε τις πρώτες συναντήσεις με συνεργάτες.

Και τελικά, αγαπημένε μου, τι έγινε; Ξαφνικά, μπουμπούκα γιοκ και το χειρότερο; Υπάρχει περίπτωση και «Πρωινός Καφές» γιοκ. Όπως το διαβάζεις. Μία από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, υπάρχει σοβαρή περίπτωση να σταματήσει οριστικά. Μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη καμία από τις επιλογές δεν ήταν άξια να κρατήσει ψηλά τη σημαία της τηλεθέασης που είχε η εκπομπή από το ξεκίνημα της με Ρούλα Κορομηλά και Μενεγάκη, για να φθάσουμε στα περσινά που ήταν και η αρχή του τέλους για τον «καφέ».

Κι εδώ κυκλοφορεί το νέο σενάριο μετά την απομάκρυνση της Μανωλίδου.... Τη θέση της αναλαμβάνει το δίδυμο Γιώργος Καραμέρος - Σπύρος Χαριτάτος, στους οποίους ο ΑΝΤ1 δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη. Ίσως, όχι άδικα, αφού όλο το καλοκαίρι τα πήγαν περίφημα, έχοντας υψηλές τηλεθεάσεις στο νεανικό κοινό. Το ίδιο συνέβη και την εβδομάδα αυτή, που ξεκίνησαν οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές των καναλιών. Βέβαια, αν προχωρήσει η λύση αυτή (έτσι όπως το πάνε στον ΑΝΤ1 το χέρι στη φωτιά δεν το βάζει κανείς) οι δύο άνδρες δεν θα σερβίρουν καθαρά... καφέ.

Δε λέω στου Χαριτάτου θα πήγαινε πολύ αυτός ο ρόλος, αφού έχει την εμπειρία. Άσε, που (μεταξύ μας αυτό και pls μη γίνει θέμα) εγώ νομίζω ότι στο πίσω μέρος του μυαλού του έχει να γίνει ο νέος Γρηγόρης Αρναουτογλου. Τον έβλεπα παιδί μου εγώ όλο το καλοκαίρι πώς παρακολουθούσε τη Σόφη Πασχάλη όταν έσπαγε τη μέση της στη γιόγκα. Μοίρα δεν του έφευγε. Ωστόσο, αν προτιμηθεί η λύση των δύο ανδρών, η εκπομπή θα είναι περισσότερο ειδησεογραφική με αρκετή δόση life style. Φαντάζεσαι, αγαπημένε μου, τον Καραμέρο να μαγειρεύει με Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και να αναλύει τα ζώδια με Λίτσα Πατέρα; Ναι, τον Χαριτάτο τον έχω κιόλας εικόνα μπροστά μου να ρωτάει για τα ερωτικά της Παρθένου. Πάντως, και πάλι τίποτε δεν είναι σίγουρο. Μπορεί να κοπεί οριστικά ο «Πρωινός Καφές» μπορεί όχι.... Απλά περιμένουμε.