Ο Φουστάνος ζητάει κατάσχεση!

01.12.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι ωραία δικαστική ατμόσφαιρα είναι αυτή ανάμεσα στον Ανδρέα Φουστάνο και τη Νατάσσα Θεοδωρίδου και κυρίως τι τζέντλεμαν είναι ο γιατρός.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι ωραία δικαστική ατμόσφαιρα είναι αυτή ανάμεσα στον Ανδρέα Φουστάνο και τη Νατάσσα Θεοδωρίδου και κυρίως τι τζέντλεμαν είναι ο γιατρός. Να τον παντρεύεσαι και να παρακαλάς να χωρίσετε για να δείξει το... μεγαλείο και τη γενναιοδωρία του! Και με το μπαρδόν κυρ Φουστάνε μου, αν είμαι ολίγον σκληρή, αλλά με αυτά που ακούω και βλέπω μου βγαίνει η γυναικεία αλληλεγγύη.

Μα να ζητάει την κατάσχεση της περιουσίας της Θεοδωρίδου (μέχρι το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ που διεκδικεί) προκειμένου να εξασφαλίσει ότι δεν θα χάσει τα λεφτά; Ούτε στον «πόλεμο των Ρόουζ» δεν γίνονταν αυτά. Τουλάχιστον εκεί ήταν υπεράνω χρημάτων. Απλά προσπαθούσαν να εξοντώσουν ο ένας τον άλλον. Ελπίζω να μη φθάσουμε στο σημείο να το δούμε κι αυτό. Δημοσίευμα εφημερίδας αναφέρει πως ο Φουστάνος έκανε νέα αγωγή εις βάρος της Νατάσσας, όπου ζητά την κατάσχεση της περιουσίας της μέχρι το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ που διεκδικεί, επειδή έχει λόγους να πιστεύει πως η αοιδός θα προχωρήσει στην πώληση της.

Κι αυτό, διότι έχει πληροφορίες πως η πρώην σύζυγος του αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες. Έτσι, με τη νέα αγωγή προσπαθεί να εξασφαλίσει τις οικονομικές του αξιώσεις. Η Θεοδωρίδου δεν έχει απαντήσει ακόμη στην κίνηση του πρώην της, αλλά να είσαι σίγουρος πως θα το κάνει. Τι ωραίο χειμώνα θα περάσουμε!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]