Δεν χωρίζουν Χατζηγιάννης - Ολυμπίου!

04.12.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι είναι αυτό το πράγμα με μερικούς; Μη δουν ένα ζευγάρι να κάνει σόλο εμφανίσεις κι αμέσως σπεύδουν να πουν είτε ότι χώρισαν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι είναι αυτό το πράγμα με μερικούς; Μη δουν ένα ζευγάρι να κάνει σόλο εμφανίσεις κι αμέσως σπεύδουν να πουν είτε ότι η σχέση τους περνάει κρίση είτε ότι χώρισαν. Και τα δύο μαζί είπαν για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την αγαπημένη του Δέσποινα Ολυμπίου, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό δεν εμφανίζονταν μαζί. Βρε βούιξε ο τόπος ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει.

Έτσι, πρώτος ο Χατζηγιάννης βγήκε να τις διαψεύσει, παρόλο που όλα αυτά τα χρόνια δεν μας έχει συνηθίσει να μιλάει και πολύ για τα προσωπικά του. Όπως είπε ο αοιδός, με την αγαπημένη του είναι μαζί και μάλιστα είναι μια χαρά και δυο τρομάρες. Τώρα για το γεγονός ότι έκαναν κάποιες σόλο εμφανίσεις, απλά έτυχε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Στη συνέχεια βγήκε η Ολυμπίου να διαψεύσει τις φήμες, η οποία είναι πιο λαλίστατη για τα προσωπικά τους. Πάλι καλά, διότι έτσι μαθαίνουμε και δυο πράγματα παραπάνω για τη σχέση τους, που κρατά καλά εδώ και τρία χρόνια περίπου. Έτσι, μάθαμε από την Δέσποινα ότι ούτε χώρισαν, ούτε πέρασαν κάποια κρίση. Είναι μια χαρά, μένουν μαζί, περνούν καλά, αλλά ούτε λόγος για γάμο. Ακόμη είναι νωρίς, ενώ και για τους δύο αυτή τη στιγμή προτεραιότητα έχουν τα επαγγελματικά τους.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]