Κακαουνάκης εναντίον Λαζόπουλου!

04.12.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το ένα μέτωπο μετά το άλλο ανοίγει ο Λάκης Λαζόπουλος κι έτσι που το πάει, στο τέλος η περίπτωση του θα θυμίζει το παιγνίδι?
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το ένα μέτωπο μετά το άλλο ανοίγει ο Λάκης Λαζόπουλος κι έτσι που το πάει, στο τέλος η περίπτωση του θα θυμίζει το παιγνίδι... «γύρω γύρω όλοι και στη μέση ο Μανώλης». Μετά τη Μιμή Ντενίση, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Κώστα Πρέκα, ήρθε να προστεθεί στη λίστα και το όνομα του Νίκου Κακαουνάκη. Κι ακόμη η σεζόν είναι στις αρχές. Σκέψου τι έχει να γίνει μέχρι το καλοκαίρι, οπότε το «Αλ Τσαντίρι» θα πάει διακοπές.

Ο Λαζόπουλος στην τελευταία του εκπομπή σατίρισε και τον Κακαουνάκη, κάτι το οποίο δεν άρεσε στον Κρητικό και το είπε. Και μάλιστα σε υψηλούς τόνους. Πήγε, λοιπόν, ο Κακαουνάκης στης Λαμπίρη - το άλλο του βήμα όταν θέλει να κάνει τις καταγγελίες του - και καταφέρθηκε εναντίον του Λάκη. Τι είπες; Ότι βρίσκονται στο ίδιο κανάλι; Αυτό αγαπημένε μου είναι λεπτομέρεια στη θαυμαστή οικογένεια του Alpha.

Ωστόσο, αυτό που είχε ενδιαφέρον ήταν η τοποθέτηση του Κακαουνάκη υπέρ Αρναούτογλου και Ντενίση, οι οποίοι αποτελούν και τις «εμμονές» του Λαζόπουλου. Αυτό το «δεν αφήνει τη γυναίκα ήσυχη τόσα χρόνια» που είπε για την Μιμή, μου σήκωσε την τρίχα κάγκελο από την τόση ανατριχίλα. Προς το παρόν, δεν τοποθετήθηκε υπέρ Πρέκα, αλλά έτσι που το πάει ο Λάκης, στο τέλος θα κάνει τον Κακαουνάκη να... ταυτιστεί με τις απόψεις του πρώτου.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]