Η Τζούλια και οι Σαράντα

17.08.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Μην μπερδεύεσαι από τον τίτλο. Όχι δεν είναι η νέα «πολλά υποσχόμενη» ερωτική ταινία της εθνικής μας πορνοστάρ Τζούλιας Αλεξανδράτου!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Μην μπερδεύεσαι από τον τίτλο. Όχι δεν είναι η νέα «πολλά υποσχόμενη» ερωτική ταινία της εθνικής μας πορνοστάρ Τζούλιας Αλεξανδράτου! Η «Espresso» μάς ενημερώνει ότι η ξανθιά καλλονή ξεκινάει διεθνή καριέρα με hot σταθμό... τους Άγιους Σαράντα... της Αλβανίας!


Η ροζ Τζούλια με πέντε χορεύτριες ετοιμάζεται να ξεσηκώσει τους γείτονές μας σε ένα live υπερπαραγωγή στο Club Ecuador (αν διαβάζουμε καλά στην αφίσα!). Οι Αλβανοί θαυμαστές του κοριτσιού λάστιχο θα την απολαύσουν στις 20 Αυγούστου για τρεις ολόκληρες ώρες να κάνει - όπως λέει η ίδια - αυτό που γνωρίζει καλά... όχι δεν είναι αυτό που σου έρχεται πρώτο στο μυαλό Δήμητρα, είναι το άλλο! Θα χορέψει, θα τραγουδήσει και θα κάνει κάτι πολύ πρωτοποριακό με τις πέντε χορεύτριες.


Τα υπόλοιπα αγαπημένη μου δίχως άλλο τα φαντάζεσαι, τι να πρωτοπώ... της έχουν κλείσει πολυτελή σουίτα στους Άγιους Σαράντα (να προσέξουν μη φύγει πάλι με τα μαξιλάρια και τα κουβερλί!), την περιμένουν σαμπάνιες (τιμής ένεκεν!), 8.000 ευρώ (κολλαριστά και ακατέβατα) και τουλάχιστον 3.500 άτομα (χωρητικότητα του κλαμπ), που αναμένεται να κονταροχτυπηθούν για πάρτι της στα υψίπεδα του τιμημένου Ecuador.


Η ίδια δήλωσε ότι ένας από τους βασικούς λόγους που είπε το ναι - αν και δίστασε στην αρχή - ήταν... μάντεψε... τα χρήματα! Είναι ακριβά τα εξτέ βρε Δήμητρα, και έχει να βάλει μπόλικα η κοπέλα για να σταθεί αγέρωχη σαν Playboy Κουνελάκι στο πάρτι του Χιού Χέφνερ στο Λος Άντζελες. Και ο Φουρθιώτης αλά μπρατσέτα. Στο L.A. αδερφές μου, στο L.A.!

Χ.Τ.