Στις Σπέτσες ο γάμος του Νικόλαου

17.08.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Η ώρα του παραμυθένιου γάμου του πιο high ζευγαριού του διεθνούς jet set, έφτασε! Ο πρίγκιπας Νικόλαος και η αγαπημένη του Τατιάνα Μπλάτνικ ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας την ερχόμενη Τετάρτη, παρουσία δεκάδων γαλαζοαίματων

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Η ώρα του παραμυθένιου γάμου του πιο high ζευγαριού του διεθνούς jet set, έφτασε! Ο πρίγκιπας Νικόλαος και η αγαπημένη του Τατιάνα Μπλάτνικ ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας την ερχόμενη Τετάρτη, παρουσία δεκάδων γαλαζοαίματων από όλο τον κόσμο. Και αν αναρωτιέσαι που θα γίνει ο γάμος η απάντηση που έχει ήδη κάνει το γύρο του κόσμου, θα σε κάνει να νιώσεις μεγάλη χαρά!


Οι Σπέτσες λοιπόν θα φιλοξενήσουν το γαλαζοαίματο γάμο την ερχόμενη Τετάρτη, αλλά αν σκέφτεσαι να περάσεις και μια βόλτα από εκεί να δεις το event από κοντά λυπάμαι ότι θα σε απογοητεύσω μιας και όπως είναι άλλωστε λογικό τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας είναι μέσα στο παιχνίδι.

Το μόνο που θα σου πω είναι ότι όπως διαβάζω στην Espresso οι διοργανωτές του γάμου θα έχουν μέχρι και δύτες που θα φροντίσουν κανένας να μην εισβάλει στο γάμο ούτε κολυμπώντας! Οπότε δυστυχώς πρέπει να το ξεχάσεις και αυτό...


Ο δευτερότοκος γιός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η Τατιάνα του, θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Μητρόπολη των Σπετσών, στον Άγιο Νικόλαο σε μια τελετή που θα είναι σαν βγαλμένη από παραμύθια! Η νύφη θα καταφθάσει με ανθοστολισμένη άμαξα που θα σέρνουν δύο λευκά άλογα στην εκκλησία όπου θα την περιμένει ο πρίγκιπας της!


Το κτήμα Κουτσή θα φιλοξενήσει τη γαμήλια τελετή στην περιοχή Κουζουλού των Σπετσών και όλα προβλέπονται να είναι παραμυθένια. Με το καλό λοιπόν και αν σε βγάλει το καράβι προς Σπέτσες εκείνες τις μέρες- μπορεί να μην καταφέρεις να δεις το γάμο από κοντά- θα νιώσεις όμως τη μαγεία του διεθνούς jet set σε όλο της το μεγαλείο!

Ελένη Αναστασάκη