Η πρεμιέρα του Σφακιανάκη!

08.12.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία ώρα και παραπάνω μου πήρε να εξηγήσω το σακάκι του Notis Σφακιανάκη, που φορούσε στην πρεμιέρα του κέντρου «Έναστρον».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία ώρα και παραπάνω μου πήρε να εξηγήσω το σακάκι του Notis Σφακιανάκη, που φορούσε στην πρεμιέρα του κέντρου «Έναστρον». Το τήραγα από εδώ, το τήραγα από εκεί, αλλά άκρη δεν έβρισκα. Καλά, για να μπω στο μυαλό του σχεδιαστή που έφτιαξε το σακάκι - υπερπαραγωγή, ούτε λόγος. Για να καταλάβεις περί ποίου ρούχου μιλάμε σου παραθέτω σχόλια όσων το είδαν, από τηλεοράσεως. (Είμαι σίγουρη από κοντά θα είναι ακόμη... καλύτερο). Εξάλλου, αν προσπαθήσω να στο περιγράψω, θα χαθεί η «ομορφιά» του!

Σχόλιο 1: Με το σακάκι αυτό είναι πρώτος και από τον Φλωρινιώτη!
Σχόλιο 2: Από που ψωνίζει; Από πάγκο σε πανηγύρι;
Σχόλιο 3: Αρμάνι είναι;
Σχόλιο 4: Σαν κουρτίνα μοιάζει. Όχι σαν τραπεζομάντιλο. Όχι σαν κουβερλί. Το βρήκα, σαν το ριχτάρι στον καναπέ μου είναι.

Κατά τα άλλα, για να μη με πεις κι εμπαθή με τον Νότη που στέκομαι σε ασήμαντες λεπτομέρειες, η πρεμιέρα του στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Το μαγαζί ήταν τίγκα, με το γαρύφαλλο - ειδικά στο τραγούδι «Το σύστημα» - να πέφτει βροχή. Μαζί με τον Σφακιανάκη εμφανίζονται η Αποστολία Ζώη και η Ελεάννα Παπαϊωάννου, οι οποίες κλέβουν τις εντυπώσεις με κοντά τους φορέματα. Ειδικά, αυτό το φόρεμα - κουρτινάκι της Αποστολίας είναι χάρμα οφθαλμών. Βρε μπας και Νότης - Αποστολία ψωνίζουν από τον Χυτήρογλου;;;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]