Η Λόη στο Dancing!

19.08.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Είδες πώς τα φέρνει η ζωή καμία φορά; Από εκεί που Η Βάσια Λόη πέρασε έναν ολόκληρο χειμώνα να σχολιάζει μέσα από την εκπομπή της "Μεσημεριανό Express" τις επιδόσεις των χορευτών του "Dancing with the stars",

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Είδες πώς τα φέρνει η ζωή καμία φορά; Από εκεί που Η Βάσια Λόη πέρασε έναν ολόκληρο χειμώνα να σχολιάζει μέσα από την εκπομπή της "Μεσημεριανό Express" τις επιδόσεις των χορευτών του "Dancing with the stars", τώρα και με τον ερχομό της νέας τηλεοπτικής σεζόν, αλλάζουν τα δεδομένα και όπως διαβάζω στην Espresso η Βάσια είναι εκείνη που θα κριθεί για τις χορευτικές της ικανότητες!


Σύμφωνα με την Espresso η Βάσια μετά του συζύγου της Νικόλα Μαδιά (ενώ ήταν στο νησί των Ανέμων) γευμάτισαν όλοι μαζί παρέα με τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ANT1 Θοδωρή Κυριακού ο οποίος έκανε μια διερευνητική πρόταση στη Λόη για να κόψει κίνηση αν ενδιαφέρεται ή όχι να συμμετέχει στο talent show.

Η Βάσια φάνηκε να το σκέφτεται με μεγάλο ενδιαφέρον σκεπτόμενη πως και κάτι να πάει στραβά, και να αλλάξει ας πούμε γνώμη όλα διορθώνονται αφού δεν υπάρχει κάποια δέσμευση.


Άραγε ο Θοδωρής Κυριάκου ήξερε ότι η Βάσια ήδη από τις αρχές του χρόνου κάνει μαθήματα χορού; Η μήπως η Βάσια είχε καταλάβει ότι θα της γίνει αντίστοιχη πρόταση και είπε να κάνει σχετική προπόνηση για να μην την πιάσουν απροετοίμαστη; Μύλος η υπόθεση...


Επειδή ξέρω ότι και ο Σωτήρης όταν το μάθει θα ξετρελαθεί από τη χαρά του, ενημέρωσε τον σχετικά ότι το χειμώνα δεν το γλιτώνει και θα χορεύει στο ρυθμό της Λόη!

Ελένη Αναστασάκη