Ζέτα-Μιχάλης: μαζί στην Πάρο;

19.08.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, το ήξερες εσύ ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αγόρασε σπίτι στην περιοχή Καμάρες της Πάρου και ένα οικόπεδο στον Αμπελά;

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

το ήξερες εσύ ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αγόρασε σπίτι στην περιοχή Καμάρες της Πάρου και ένα οικόπεδο στον Αμπελά;

Σου λέει ο τραγουδιστής, ονειρευόταν αυτό το σπίτι από καιρό και είχε ξεκινήσει ήδη από το Πάσχα τις εργασίες για να μπορέσει να το φτιάξει για να το χαρεί αυτό το καλοκαίρι (λέγεται μάλιστα ότι για να το φτιάξει όπως ακριβώς θέλει ξόδεψε γύρω στα 150.000 ευρώ).


Το θέμα όμως είναι με ποια να το χαρεί; Εδώ λοιπόν είναι το ζουμί. Ενώ καιρό τώρα πολλά γυναικεία ονόματα έχουν συνδεθεί με του Μιχάλη (από που να το πιάσω και που να το αφήσω: από την Ελισάβετ Σπανού και τη Θάλεια Προκοπίου μήπως;), το όνομα της Ζέτας Μακρυπούλια είναι μάλλον το "επικρατέστερο".


Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso λοιπόν πριν από περίπου δέκα μέρες το Ζετάκι κατέφθασε στο νησί με το high speed και μην την είδατε από τότε, αφού όπως υποστηρίζουν οι πηγές κλείστηκε στο σπίτι του Μιχάλη και δεν ξεμύτισε καθόλου.

Σου λέει ούτε στη Νάουσα για ένα ποτάκι δεν βγήκαν, μη τυχόν και τους πάρει χαμπάρι κανένα μάτι...


Δε με πιστεύεις ότι ήταν το Ζετάκι στην παρέα του Μιχάλη; Oπως διαβάζω στην Espresso άνθρωπος του νησιού υποστηρίζει ότι ο Μιχάλης ήταν με ένα φίλο του και μια ξανθιά κοπέλα με μεγάλο καπέλο στο σκάφος με προορισμό την Αντίπαρο. Τυχαίο; Δε νομίζω...
Και τώρα θα μου πεις... Κάτι σου θυμίζει όλο αυτό. Μην είναι η Σαντορίνη; Αφού και πριν ένα μήνα περίπου Μιχάλης και Ζέτα βρέθηκαν εκεί μαζί στο άλλο "παλατάκι" του Μιχάλη! Αλλά να μου πεις όλο Καλντέρα, Καλντέρα βαρέθηκε το κορίτσι και ήθελε να "πάρει μια ψαρόβαρκα, το μωρό μου" και να δει και λίγο την Πάρο!

Ελένη Αναστασάκη