Χτίζουν το σπίτι των ονείρων τους!

02.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τόσα χρόνια στο ενοίκιο αποφάσισαν πως ήρθε ο καιρός να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι. Ο λόγος για την Δέσποινα Βανδή και το Ντέμη Νικολαϊδη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τόσα χρόνια στο ενοίκιο αποφάσισαν πως ήρθε ο καιρός να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι. Ο λόγος για την Δέσποινα Βανδή και το Ντέμη Νικολαϊδη, οι οποίοι χτίζουν το δικό τους σπίτι των ονείρων. Και όταν λέμε «ονείρων» κυριολεκτούμε. Να το βλέπεις μπροστά σου και να σε τσιμπάνε αν αυτό είναι αληθινό ή όχι.

Το ζευγάρι παραμένει πιστό στα Βόρεια Προάστια, αφού και η νέα κατοικία τους θα είναι εκεί. Αν και φεύγουν από την Φιλοθέη, που κατοικούσαν τα τελευταία χρόνια, πηγαίνουν προς Κηφισιά μεριά, όπου λέγεται πως βρήκαν ένα οικόπεδο - «φιλέτο» έξι στρεμμάτων παρακαλώ! Όπως άδει και το Δεσποινάκι... «Τι να τα κάνω τα λεφτά».

Οι μπουλντόζες έχουν κιόλας πιάσει δουλειά, ενώ οι εργασίες θα γίνουν με γοργούς ρυθμούς, αφού το ζευγάρι θέλει να μπει στη νέα του κατοικία το συντομότερο δυνατόν. Μάλιστα, πηγαίνουν σχεδόν κάθε μέρα στο οικόπεδο κι επιβλέπουν από κοντά τις εργασίες.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]