Μετά την Μάρω το... χάος!

08.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Μετά από σένα που, πες' μου να πάω που, μετά από σένα τι, τι ν' αγαπήσω τι». Γιατί έτσι είναι, ποια να συγκριθεί με την Μάρω Λύτρα;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μετά από σένα που, πες' μου να πάω που, μετά από σένα τι, τι ν' αγαπήσω τι». Γιατί έτσι είναι, ποια να συγκριθεί με την Μάρω Λύτρα; Ουδεμία. Ποια τη θέση της θα πάρει στο κορμί και την καρδιά του Κώστα Καραφώτη; Καμία. Το δήλωσε, εξάλλου, ο ίδιος ξεκάθαρα. Μετά την Μάρω πολύ δύσκολα θα κάνω σχέση!

Να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, δεν περίμενα ο Κωστάκης να κάνει τέτοια δήλωση καρδιάς. Ειδικά, στο ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο που ακούει στο όνομα: Μάρω Λύτρα. Τρία χρόνια μας είχαν βγάλει την ψυχή, αν είναι ή όχι μαζί, αν αγαπήθηκαν ή όχι. Αλλά ποτέ δεν είναι αργά να κάνεις την αρχή. Όπως, λοιπόν, είπε ο Καραφώτης η σχέση του με την Μάρω ανήκει στο παρελθόν (στην περίπτωσή τους το «οριστικά» δεν παίζει), ενώ αυτό τον καιρό δεν έχει άλλο δεσμό.

Εκτός από το φανταρηλίκι, που όσο να κάνει δεν είναι και πολύ εύκολο να ξεκινήσεις νέα σχέση, ο Κώστας έχει κι άλλο ένα πρόβλημα που δεν μπορεί να συνεχίσει παρακάτω. Δεν έχει ξεπεράσει ακόμη την Μάρω. Άσε, που δεν βρίσκει γυναίκα καλύτερη της πρώην αγαπημένης του. Όσο για τις φωτογραφίες από εξόδους του με την Άρτεμιδα Αλεξανδράτου, αδελφή Τζούλιας, μη μασάς. Απλοί φίλοι είναι. Εξάλλου, δε λέω συμπαθητική η Άρτεμις, αλλά δεν είναι και αντί - Μάρω!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]