Ο Παρθένης "στόλισε" την Σοφία!

08.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Φταίει ο έρωτας για ο, τι μου συμβαίνει. Φταίει ο έρωτας πω πω με τρελαίνει». «Όλα τα λεφτά λουλούδια». Τα παραπάνω τραγούδια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Φταίει ο έρωτας για ο, τι μου συμβαίνει. Φταίει ο έρωτας πω πω με τρελαίνει». «Όλα τα λεφτά λουλούδια». «Θα σου στείλω λουλούδια και δυο λόγια γλυκάαα». Τα παραπάνω τραγούδια ταιριάζουν γάντι στην περίπτωση της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Αλέξανδρου Παρθένη και στον μεγάλο έρωτα που ζούνε. Μες στο λουλούδι και την πάστα έχει την Σοφία ο Αλέξανδρος, ο οποίος έχει γίνει ο καλύτερος πελάτης των ανθοπωλείων.

Για να καταλάβεις, τα Χριστούγεννα ο Παρθένης έστειλε στο στούντιο του «Καλομελέτα κι έρχεται» 400 κόκκινα τριαντάφυλλα στην αγαπημένη του, γεμίζοντας τον χώρο. Η Αλιμπέρτη δεν περίμενε την έκπληξη και μόλις είδε τα λουλούδια τρελάθηκε από την χαρά της. Μόνο σε ταινίες βλέπεις τέτοια σκηνικά, αλλά αν ο άλλος έχει φαντασία.

Με κάτι τέτοια και με κάτι άλλα, ο Παρθένης έχει καταφέρει όχι μόνο να «σκλαβώσει» την Αλιμπέρτη, αλλά την έκανε μέσα σε ένα χρόνο σχέσης να σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο του γάμου. Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι στο άμεσο μέλλον θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, έχοντας κιόλας ξεκινήσει τις πρώτες προετοιμασίες. Εμ τέτοιο κελεπούρι, σωστό τζέντλεμαν δεν το αφήνεις αστεφάνωτο.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]