Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ!

08.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν είσαι ερωτευμένος κι ευτυχισμένος. Ή αν ετοιμάζεσαι να παντρευτείς, σου συνιστώ να μην δεις Γρηγόρη Αρναούτογλου και «Όμορφο κόσμο το πρωί».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν είσαι ερωτευμένος κι ευτυχισμένος. Ή αν ετοιμάζεσαι να παντρευτείς, σου συνιστώ να μην δεις Γρηγόρη Αρναούτογλου και «Όμορφο κόσμο το πρωί». Μια μικρή παρένθεση: μήπως να μετονομάσει την εκπομπή σε «Δυστυχισμένο κόσμο το πρωί»; Τέτοια πίκρα, τέτοιος πόνος, τέτοια θλίψη μόνο σε... όμορφο κόσμο δεν ταιριάζουν. Γι αυτό και οι μόνοι που μπορούν να παρακολουθήσουν τον Γρηγόρη και να περάσουν καλά είναι όλοι οι χωρισμένοι του τόπου.

Πως λέμε, βρήκε ο γύφτος την γενιά του; Η στεναχώρια και ο πόνος του Γρηγόρη από το τέλος της σχέσης του με την Ράνια Θρασκιά κάνουν μπαμ και δεν χρειάζεσαι περισσότερο από ένα λεπτό για να καταλάβει το λούκι που περνάει ο παρουσιαστής. Που το γέλιο του; Που τα πειράγματά του; Μα πάνω απ’ όλα που είναι εκείνη η λογοδιάρροια του; Αν και το τελευταίο δεν είναι απαραίτητα κακό.

Ο Γρηγόρης στην εκπομπή του γελάει με το ζόρι, μιλάει λίγο, ξεφυσάει συνεχώς, ενώ στην ώρα του τραγουδιού ο νους του ταξιδεύει. Μη φανταστείς ότι πάει κάπου μακριά. Άντε μέχρι το Μπουρνάζι να πετάγεται. Το έπιασες το υπονοούμενο ε; Άσχετο, το ήξερες ότι ο Αρναούτογλου είναι και συγγραφέας; Αμέ. Εδώ και τρία χρόνια προσπαθεί να γράψει συγχρόνως δύο βιβλία, αλλά δεν είχε πολύ ελεύθερο χρόνο και δεν πρόλαβε να τα τελειώσει. Φαντάζομαι πως τώρα θα στρωθεί στο γράψιμο!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]