Τον Ιούλιο ο γάμος της Κάρτσωνα!

08.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ότι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας η Νίκη Κάρτσωνα το ξέρουμε εδώ και καιρό, όπως ξέρουμε ότι θα γίνει καλοκαίρι.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ότι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας η Νίκη Κάρτσωνα το ξέρουμε εδώ και καιρό, όπως ξέρουμε ότι θα γίνει καλοκαίρι. Αυτό που δεν ξέραμε και ποσώς μας ενδιέφερε να μάθουμε, αλλά τι να κάνεις, ήταν πού και πότε θα γίνει το μυστήριο. Ευτυχώς, η Νίκη φρόντισε να μας ενημερώσει εγκαίρως.

Σου λέει, θα θέλουν τα παπαράτσι να πιάσουν θέσεις, τίποτε φαν μου θα θέλουν να έρθουν εκεί που θα γίνει ο γάμος να με δουν από κοντά νυφούλα, να ξέρουν για να κανονίσουν την καλοκαιρινή τους άδεια. Η Κάρτσωνα και ο Νίκος Χατζής, λοιπόν, θα παντρευτούν την 1η Ιουλίου και ο γάμος τους δεν θα γίνει στην Καλαμάτα, απ’ όπου κατάγονται και οι δύο και στην αρχή σχεδίαζαν να παντρευτούν εκεί, αλλά στην Αθήνα. Συγκεκριμένα στο κτήμα Νάσιουτζικ.

Οπότε τα παπαράτσι ας πιάσουν δουλειά, αν και δεν θα έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα, αφού ξέρουν τον χώρο. Βλέπεις, εκεί είχαν παντρευτεί η Δέσποινα Βανδή με το Ντέμη Νικολαϊδη. Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ο Νίκος Ζήσης, φίλος του γαμπρού και μία φίλη της νύφης, η οποία θα της σχεδιάσει και το νυφικό.