Παντού και πάντα μαζί Sakis - Κάτια!

17.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εκεί, που στην αρχή της σχέσης τους κάναμε αμάν και πως να τους δούμε να κυκλοφορούν μαζί, τώρα δύο χρόνια μετά έχουμε βαρεθεί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εκεί, που στην αρχή της σχέσης τους κάναμε αμάν και πως να τους δούμε να κυκλοφορούν μαζί, τώρα δύο χρόνια μετά έχουμε βαρεθεί (τρόπος του λέγειν) να τους βλέπουμε μαζί. Ο λόγος για τον Sakis Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη, οι οποίοι όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ δεμένοι είναι. Άσε, που έχουν ξεπεράσει τον φόβο με τις κάμερες κι όταν αυτές βρεθούν φάντης μπαστούνι μπροστά τους, το αντιμετωπίζουν χαλαρά και με χαμόγελα Colgate.

Πάνε σε ένα εστιατόριο να φάνε; Τσουπ η κάμερα από πίσω τους. Πάνε στο σινεμά να δούνε μία κουλτουριάρικη ταινία; Να σου πάλι η κάμερα να τους ακολουθεί. Βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και κάνουν τη βόλτα τους στην πόλη; Από πίσω η κάμερα ωσάν άλλος άγρυπνος φρουρός. Ο δεύτερος σωματοφύλακας τους έχει γίνει. Ωστόσο, το περίεργο της ιστορίας είναι πως το ζευγάρι δεν δυσανασχετεί καθόλου.

Πάνε εκείνες οι εποχές, που ο Sakis έβλεπε κάμερες κι έστριβε 180 μοίρες. Τώρα άνετος χαμογελάει στο φακό, κάνει δηλώσεις, ενώ προσφέρει ένα χάδι του στη ρεπόρτερ που για χιλιοστή φορά τον ρωτάει: «Πότε θα παντρευτείτε»; Α ρε καΐλες που έχει ο κόσμος. Πάντως, η αλήθεια είναι πως η Κάτια δεν είναι τόσο εξοικειωμένη όπως ο αγαπημένος της και κάθε φορά που την απαθανατίζουν σε τρυφερές στιγμές μαζί του, νιώθει μια αμηχανία. Αλλά δεν πειράζει. Νωρίς είναι ακόμη. Θα μάθει.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]