Η ζήλεια της Αντζελίνα φέρνει προβλήματα!

23.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Είχες εσύ την Αντζελίνα Τζολί να ζηλεύει τον Μπραντ Πιτ ωσάν μία απλή κι ανασφαλή γυναίκα, φθάνοντας ακόμη και σε ακρότητες;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είχες εσύ την Αντζελίνα Τζολί να ζηλεύει τον Μπραντ Πιτ ωσάν μία απλή κι ανασφαλή γυναίκα, φθάνοντας ακόμη και σε ακρότητες; Κι, όμως, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν τελευταία, η Αντζελίνα έχει «προσβληθεί» από το μικρόβιο της ζήλειας και πολλές φορές η συμπεριφορά της γίνεται πιεστική στον Μπραντ, ο οποίος μάταια προσπαθεί να την πείσει ότι... «δεν έχω μάτια γι άλλη στο χω πει. Αρχή, μέση και τέλος μόνο εσύ»!

Μάλιστα, οι φήμες θέλουν τη σχέση του ζευγαριού να περνάει κατά περιόδους κρίση, όπως καλή ώρα τώρα, αφού η Αντζελίνα με τη ζήλεια της πολλές φορές ξεφεύγει από τα όρια. Για να καταλάβεις, έφθασε στο σημείο να πάρει τηλέφωνο την αδελφή του Πιτ, Λίζα και να την παρακαλέσει να κόψει αυτή και η μητέρα της κάθε επαφή που έχουν με την Τζένιφερ Άνιστον, μιας και θεωρεί την πρώην ως τη νούμερο ένα απειλή!

Αυτό δεν άρεσε και τόσο στον αγαπημένο της, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να τσακωθεί άσχημα. Μάλιστα, δημοσιεύματα τους θέλουν στην τελετή για τις «Χρυσές Σφαίρες» να ήταν ψυχραμένοι, ενώ ο εγκάρδιος χαιρετισμός του Μπραντ με τους κολλητούς της Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ και Ντέιβιντ Αρκέτ, έκανε ακόμη πιο δύσκολη την κατάσταση. Πάντως, αυτή την περίοδο η Τζολί βρίσκεται μόνη της στο Βιετνάμ και όσο να κάνει αυτή η απόσταση θα ηρεμήσει λίγο τα πνεύματα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]