Όλα της πρωινής ενημέρωσης δύσκολα και...

17.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Υπάρχει φορητή τηλεόραση να την κουβαλάω πάντα και παντού μαζί μου; Να μην την αποχωρίζομαι ποτέ για να μην χάνω τα καλύτερα; Στο Μετρό θα παίζει ή θα είναι... εκτός σύνδεσης, όπως τα κινητά;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Υπάρχει φορητή τηλεόραση να την κουβαλάω πάντα και παντού μαζί μου; Να μην την αποχωρίζομαι ποτέ για να μην χάνω τα καλύτερα; Στο Μετρό θα παίζει ή θα είναι... εκτός σύνδεσης, όπως τα κινητά; Γιατί, αγαπημένε μου, έχω διαπιστώσει ότι τελικά χάνω τα καλύτερα την ώρα που είμαι στο Μετρό για να έρθω στη δουλειά. Την ώρα που έχω απέναντι τον παππού να κοιτάει περίεργα τη νεκροκεφαλή στο t shirt μου και τη γιαγιά να φτύνει διακριτικά τον κόρφο της, στην τιβί γίνονται ωραία πράγματα με μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Ας πούμε η Ελεονώρα Μελέτη έχει γενέθλια (έκλεισε τα 31. Φτου και καίγεσαι) και μαζί με τα «happy birthday» δείχνει στους τηλεθεατές το βρεφικό/παιδικό/εφηβικό/νεανικό άλμπουμ της. Μαζί και βίντεο από την εποχή που η μικρή Ελεονώρα, με το στραβό το δόντι, έμοιαζε με παιδί των... Βολτούρι (για τους μυημένους στο Λυκόφως). Τέτοια έμφαση, αγαπημένε μου, στη λεπτομέρεια του αφιερώματος, ούτε επίτιμη καλεσμένη στην εκπομπή της να ήταν η παρουσιάστρια.

Αλλά πλάκα, πλάκα μία με αυτά, μία με την Πόπη την Μαλλιωτάκη να ανεβάζει πίεση σε τσακωμό με αδελφή Μπάμπη Λαζαρίδη, η «Πρωινή Μελέτη» σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση. Κι άσε τον Γιώργο Παπαδάκη να είναι ξοπίσω αυτής και του Γιώργου Αυτιά. Τσάμπα τα κιλά που έχασε ο παρουσιαστής, κρίμα τα σινιέ και trendy πουκαμισάκια που φοράει ο «μοντέλος» πλέον Παπαδάκης. Βρε μπας και πέρυσι έκανε τη διαφορά η Μάγδα Παπαγιάννη; Μπαααα. Είπαμε. Απλά, ο τηλεθεατής δεν έχει συνηθίσει ακόμη τον trendy (και όρθιο) Παπαδάκη. Αλλά, σήμερα άρχισε και πάλι τις φωνές στο κοντρόλ και αναφωνήσαμε: «Αυτός είναι ο Γιώργος που αγαπήσαμε».

Το παραδέχομαι. Κάνω φιλότιμες προσπάθειες να παρακολουθήσω έστω κι ένα δεκάλεπτο τον Σπύρο Λάμπρου και την Έλενα Παπαβασιλείου στον Alpha. Αλλά να μην καταφέρνω να βγάλω όλο το δεκάλεπτο; Μετά από μία εβδομάδα (περίπου) κι ακόμη δεν έχω καταλάβει τι εκπομπή είναι. Της ενημέρωσης; Του life style; Του τσιφτετελιού; Αν είναι το τελευταίο, ας φέρουν Πάνο Κιάμο να λικνιστεί λίγο η Παπαβασιλείου, διότι μέχρι στιγμής είναι έξω από τα νερά της. Γιατί και πέρυσι στο «Μες στην τρελή χαρά» δε μιλούσε πολύ, αλλά το κούνημα όταν ερχόταν ο Ηλίας Βρεττός και η Θέλξη το έκανε.

Το άλλο; Είπαν στην Παπαβασιλείου να στηριχτεί στον συμπαρουσιαστή της κι εκείνη σήμερα λίγο έλειψε να τον γκρεμίσει κάτω. Όχι να πιαστείς, να στηριχτείς.... Μην έχουμε τίποτε τούμπες πρωινιάτικα. Χμ. Άμα είναι να έχουμε... αποκάλυψη; Πού ξέρεις, μπορεί να ανέβει και κάνα νουμεράκι.