Στο νοσοκομείο η Μενεγάκη!

17.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στο νοσοκομείο μπήκε την Τετάρτη η Ελένη Μενεγάκη, η οποία υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Όχι, αγαπημένε μου, μην αγχώνεσαι και η «Βασίλισσα» είναι μια χαρά και δυο τρομάρες.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στο νοσοκομείο μπήκε την Τετάρτη η Ελένη Μενεγάκη, η οποία υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Όχι, αγαπημένε μου, μην αγχώνεσαι και η «Βασίλισσα» είναι μια χαρά και δυο τρομάρες. Και όχι δε φταίει το κακό το μάτι ούτε η γλωσσοφαγιά των «οχτρών». Ένα λιπωματάκι έκανε τη ζημιά (λέμε τώρα) το οποίο η Μενεγάκη είχε εδώ και αρκετά χρόνια.

Απλά κάποια στιγμή έπρεπε να το βγάλει και το έκανε τώρα. Εξάλλου, πρόκειται για μία απλή επέμβαση, που έγινε στο τσακ μπαμ και η Ελένη έφυγε την ίδια μέρα για το σπίτι της. Κάπου εκεί την περίμεναν και οι τηλεοπτικές κάμερες, όπου η παρουσιάστρια του «Καφέ» αποκάλυψε ότι δεν έχει κάνει κανένα δοκιμαστικό με μαγείρισσα.

Τι δεν απάντησε καμία στην.. αγγελία; Οοοο. Η Μενεγάκη αναφέρθηκε και στο νέο τρέιλερ της εκπομπής από το οποίο απουσιάζει μία εκ των «πανελιστών» της, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου. Όχι, όχι, μην πάει ο νους σου στην ίντριγκα. Απλά, το κόνσεπτ του τρέιλερ θέλει την Ελένη να περνάει από οντισιόν και μία 3μελή επιτροπή να την κρίνει. Οπότε, καταλαβαίνεις ότι η εν λόγω συνεργάτιδά της περίσσευε. Τώρα γιατί περίσσεψε η συγκεκριμένη; Ξέρω γω. Μπορεί να έκαναν α μπε μπα μπλομ...