Άφησε το κουνέλι κι έπιασε μικρόφωνο!

18.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ολόκληρο το καλοκαίρι το πέρασε στις παραλίες αγκαλιά με το κουνέλι της. Τώρα που χειμώνιασε η Ζέτα Θεοδωροπούλου άφησε το κατοικίδιο σπίτι κι έπιασε μικρόφωνο. Εμπρός στο δρόμο που χάραξαν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ολόκληρο το καλοκαίρι το πέρασε στις παραλίες αγκαλιά με το κουνέλι της. Τώρα που χειμώνιασε η Ζέτα Θεοδωροπούλου άφησε το κατοικίδιο σπίτι κι έπιασε μικρόφωνο. Εμπρός στο δρόμο που χάραξαν και άλλες celebreto - περσόνες γενικού ενδιαφέροντος. Εξάλλου, η εν λόγω διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα για να ανέβει στην πίστα και να κάνει πιο εύθυμες τις κρύες νύχτες του χειμώνα.


Ειδικά, η πορτοκαλί τουαλέτα είναι όλα τα λεφτά. Μακριά στο μάτι, ένα κομμάτι ύφασμα στην πραγματικότητα, αφού τα μόνα σημεία που καλύπτει πάνω στην Ζέτα είναι τα επίμαχα συν τα γόνατα. Τα υπόλοιπα είναι φόρα παρτίδα, αλλά και τα καλυμμένα μη νομίζεις. Πάνω στο λίκνισμα όλο και κάτι θα ξεπεταχτεί.

Η Ζέτα, πάντως, είναι τα μάλα ενθουσιασμένη με τη νέα καριέρα και για να δεις πόσο στα σοβαρά την έχει πάρει, τις προάλλες αν και είχε ένα ατύχημα, πήγε κανονικά στο κέντρο για να τραγουδήσει. Αν το κουνέλι μένει σπίτι; Τρελός είσαι. Κοντά το παίρνει το έρμο το ζώο, το οποίο έχει γίνει φίλος με μελαχρινή αοιδό του μαγαζιού, ενώ το βλέπω στο τέλος της σεζόν να χορεύει ακόμη και ζεϊμπέκικο. Δύσκολη ζωή η κουνελήσια.