Όταν δάκρυσε ο Ρέμος

23.08.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Βροχή πέφτουν τα δάκρυα στους κύκλους της showbiz από ότι μαθαίνω! Ο ένας κλαίει από εδώ ο άλλος από εκεί, δεν ξέρω πλέον ποιον να συμπονέσω.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Βροχή πέφτουν τα δάκρυα στους κύκλους της showbiz από ότι μαθαίνω! Ο ένας κλαίει από εδώ ο άλλος από εκεί, δεν ξέρω πλέον ποιον να παρηγορήσω.


Αναρωτιέσαι ποιος είναι αυτός που άφησε ένα δάκρυ να κυλήσει; Σε πληροφορώ λοιπόν ότι ο Αντώνης Ρέμος, σε μια κρίση συναισθηματισμού και ενώ και το τραγουδάκι εκείνη την ώρα δε βοηθούσε και πολύ ("μόνος μου το πέρασα και αυτό με βαρύ τσιγάρο σέρτικο"), έκοψε το τραγούδι και άρχισε να βουρκώνει.


Σίγουρα θα αναρωτιέσαι, ποιος το πείραξε το αγόρι και τον έπνιξε η συγκίνηση. Η αλήθεια είναι ότι ο Αντώνης Ρέμος επέστρεψε στην πόλη του και συγκεκριμένα στο Politia Live Clubbing φανερά συγκινημένος: "Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας. Μετά από τριάμισι χρόνια και με πολλά άσχημα γεγονότα τελευταία, επιστρέφω στην πόλη μου και νιώθω ευτυχισμένος. Είμαι πολύ συγκινημένος και χρωστάω πολλά στην αγάπη σας", δήλωσε ο τραγουδιστής στην πρεμιέρα του και άρχισαν να κυλούν τα δάκρυα βροχή.


Εδώ που τα λέμε, δεν έχει περάσει και λίγα ο Ρέμος το τελευταίο διάστημα με τους οπαδούς του Ηρακλή και τις απειλές που έχει δεχτεί κατά καιρούς. Το άγχος, η κούραση με όλο αυτό το θέμα αλλά και η αγωνία του για όλα όσα ακούγονταν τον "λύγισαν" και έτσι ήρθε η συγκίνηση.


Όμως ο Ρέμος δεν το έβαλε κάτω και τα έδωσε όλα με αυτή του την εμφάνιση στη συμπρωτεύουσα αφού όπως δήλωσε: " ήρθα να εργαστώ και να καλύψω τις επιπλέον υποχρεώσεις που υποσχέθηκα για τον Ηρακλή για ακόμη μια φορά", αφού για τρεις περίπου ώρες τραγούδησε όλες τις μεγάλες του επιτυχίες με όλη του την ψυχή, ενώ το κοινό τον αποθέωσε δεόντως.


Όσο για το τι μέλει γενέσθαι με την υπόθεση του Ηρακλή, ο Ρέμος είναι από ότι φαίνεται έτοιμος να δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση του Ηρακλή σε μια συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη έτσι ώστε να μιλήσει για όλα από το "διαζύγιο" του με τον Ηρακλή μέχρι την κόντρα με τους οπαδούς της ομάδας.


Αναμένουμε λοιπόν και ας ελπίσουμε ότι αυτά θα είναι τα τελευταία δάκρυα για τον Αντώνη!

Ελένη Αναστασάκη