Κλαψιάρης και ο Γεωργούλης!

23.08.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Έχω ψυχοπλακωθεί αυτές τις μέρες με τόσο κλάμα που πέφτει! Πολύ συγκίνηση και κλάμα έχει πέσει και στο τσακ είμαι να τα μπήξω και εγώ.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Έχω ψυχοπλακωθεί αυτές τις μέρες με τόσο κλάμα που πέφτει! Πολύ συγκίνηση και κλάμα και είμαι στο τσακ να τα μπήξω και εγώ.


Και αν μέχρι τώρα νόμιζες ότι οι άντρες έχουν μάθει να κρύβουν πολύ καλά τα "μέσα" τους κατά το γνωστό: "οι άντρες δεν κλαίνε μονάχα πονάνε", έρχομαι να σου αλλάξω τη γνώμη.


Χωρίς φόβο και πάθος ο Αλέξης Γεωργούλης με αφήνει με ανοιχτό το στόμα αφού δε διστάζει να παραδεχτεί σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Down Town : "σχεδόν όλες οι σχέσεις μου με έχουν δει να κλαίω". Και θα μείνω με την απορία: πόσο πιο σέξι μπορεί να γίνει πια;


Σε πληροφορώ λοιπόν, πως μακριά από τις κάμερες και τη δημοσιότητα της Ελλάδας ο Αλέξης χαίρεται την ελευθερία του στο L.A. και απολαμβάνει τη ζωή του χαλαρά και όμορφα.

Παρακολουθεί σεμινάρια υποκριτικής του δίπλα σε μεγάλα ονόματα του χώρου και ανακαλύπτει ξανά πώς είναι να είσαι άγνωστος μεταξύ αγνώστων και να μην έχεις τους παπαράτσι να σε κυνηγάνε -όχι άδικα- σε κάθε σου βήμα.

Η γνώμη του για τις γυναίκες εκεί: "είναι πλαστικές"! Έτσι ελεύθερος και ωραίος λοιπόν -δηλαδή άνευ σχέσης- αυτό το διάστημα τον έχουν φάει τα πήγαινε-έλα σε Ελλάδα και Αμερική αλλά με τις γυναίκες δεν πολυασχολείται.

Και αν νομίζεις πώς τρέχουν και εκεί από πίσω του τα θηλυκά, ο ίδιος δηλώνει ότι δεν έχει κανένα τσούρμο από γυναίκες να τρέχουν κατά επάνω του -που όπως και να ‘χει- τουλάχιστον γλιτώνει και τα πολλά δάκρυα!


Στο ίδιο μουντ αποκαλύψεων μας λέει ότι έχει πληγωθεί ως τώρα από τρεις γυναίκες και πάλι καλά συμπληρώνω εγώ. Γιατί όσο περισσότερες οι γυναίκες τόσο μεγαλύτερη η λιμνοθάλασσα από τα δάκρυα του Αλέξη!

Ελένη Αναστασάκη