Στα δικαστήρια Μπάστα - Λανταβός

18.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Δε σου κρύβω ότι περίμενα η Σάσα Μπάστα να τα έβρισκε ξανά με τον Θοδωρή Λανταβό. Αν δεν με απατά η μνήμη χρυσόψαρου που διαθέτω, λίγες μέρες πριν είχε «συλλάβει» η κάμερα το πρώην ζευγάρι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δε σου κρύβω ότι περίμενα η Σάσα Μπάστα να τα έβρισκε ξανά με τον Θοδωρή Λανταβό. Αν δεν με απατά η μνήμη χρυσόψαρου που διαθέτω, λίγες μέρες πριν είχε «συλλάβει» η κάμερα το πρώην ζευγάρι να διασκεδάζει σε μπουζούκια της Θεσσαλονίκης. Μπορεί να κάνω και λάθος. Ωστόσο, μαθαίνουμε τώρα από την Σάσα ότι όχι μόνο δεν τα βρήκε ξανά με Λανταβό, αλλά βρίσκονται στα δικαστήρια.

Ω ναι. Η Μπάστα έχει απαυδήσει από τις κακίες που λέει ο Λανταβός και η νέα συνοδός του και μάλιστα δημοσίως. Έκανε που λες μια δυο τρεις φορές υπομονή η Σάσα, αλλά πόσο να αντέξει κι αυτή η κυρία να παραμείνει κυρία στις προκλήσεις και τον δημόσιο χλευασμό; Έτσι, αποφάσισε να πάρει τα μέτρα της.

Κι όπως αποκάλυψε στις τηλεοπτικές κάμερες, έχει ήδη βάλει τους δικηγόρους της (ναι, είναι τόσο σοβαρή η υπόθεση που ένας δικηγόρος δε φτουράει να τα βγάλει πέρα) να ασχοληθούν. Μη γελάς. Το θέμα είναι σοβαρό και όπως έλεγε η έξω φρενών Μπάστα: «κάποιοι άνθρωποι δεν ξέρουν που υπάρχουν όρια». Πες τα χρυσόστομη. Α, έχει στείλει (μέχρι στιγμής) δύο εξώδικα και η υπόθεση πλέον έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.