Γιατί έστειλε εξώδικο στον ΑΝΤ1 η Μανωλίδου;

18.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Νέες εξελίξεις έχουμε στην ιστορία ΑΝΤ1 - «Πρωινός Καφές» - Ευγενία Μανωλίδου, που μας απασχολεί έντονα τον τελευταίο καιρό μετά την απομάκρυνση της Μανωλίδου και το οριστικό τέλος της ιστορικής
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Νέες εξελίξεις έχουμε στην ιστορία ΑΝΤ1 - «Πρωινός Καφές» - Ευγενία Μανωλίδου, που μας απασχολεί έντονα τον τελευταίο καιρό μετά την απομάκρυνση της Μανωλίδου και το οριστικό τέλος της ιστορικής - πλέον - εκπομπής. Μέχρι σήμερα , η σύζυγος Άδωνι Γεωργιάδη δεν είχε μιλήσει για το θέμα αυτό και τα μόνα σημάδια ζωής που είχε δώσει ήταν οι εμφανίσεις της πότε στο Μέγαρο Μουσικής και πότε στο Ηρώδειο και την Αγνή Μπάλτσα.

Για «Πρωινό Καφέ» ούτε κουβέντα. Μέχρι, που αποκάλυψε το «Κους Κους» ότι η Μανωλίδου έστειλε εξώδικο στον ΑΝΤ1 ζητώντας τη διακοπή της συνεργασίας τους. Από πού να πιάσω το θέμα και από πού να το αφήσω; Καταρχήν, η Κατερίνα Γκαγκάκη - των δημοσίων σχέσεων του σταθμού - είχε άγνοια για το θέμα (αφού είχε φωτογράφηση εκείνη τη στιγμή) και το μόνο που είπε στην κάμερα: «Δεν είχε συμβόλαιο μαζί μας». Και με ποιον είχε; Με εμένα;

Μπέρδεμα, από τη στιγμή που λέγεται ότι η σύζυγος Άδωνι είχε συμβόλαιο με το κανάλι 1+1 χρόνο και ο ΑΝΤ1 είναι αυτός που έχει το δικαίωμα να το σπάσει. Αν και η αλήθεια είναι ότι η Μανωλίδου ουδέποτε είχε υπογράψει συμβόλαιο για τον «Πρωινό Καφέ» (το αυτό έλεγαν και οι άνθρωποι του καναλιού), αν και είχαν συμφωνήσει σε όλα, ακόμη και σε χρήματα. Κι όπως αποκάλυψαν στο «Κους Κους», τα χρήματα που θα έπαιρνε ήταν λιγότερα από εκείνα που έπαιρνε για την «Στιγμή της αλήθειας».

Όλα αυτά, είχαν εκνευρίσει απίστευτα την Ευγενία, η οποία δεν ένιωσε άσχημα μόνο για το «κόψιμό» της, αλλά και για τον τρόπο που έγινε αυτό. Να φανταστείς, η νιόπαντρη μετά την προφορική συμφωνία για τον «Καφέ» άφησε σύζυγο και ταξίδι του μέλιτος για να πηγαινοέρχεται καθημερινά στο κανάλι. Μέχρι που διάλεξε συνεργάτες, ακόμη και σκηνικό. Αυτό, μάλλον, προς απάντηση κάποιων που υποστήριζαν ότι δεν είχαν προχωρήσει τόσο πολύ με την Μανωλίδου.

Πάντως, σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha, στο εξώδικο η Ευγενία εξηγεί τους λόγους που ζητά την «αποδέσμευση» της από τον ΑΝΤ1. Κράτα σημειώσεις. Πρώτον: η ξαφνική διακοπή της «Στιγμής της αλήθειας», Δεύτερον: η μη προβολή της κομμένης εκπομπής σε επανάληψη και Τρίτον: η μη αξιοποίηση της σε άλλη εκπομπή του καναλιού (το ριάλιτι με τους διάσημους χορευτές δεν ισχύει; Μούφα ήταν;)