Γνωστή παρουσιάστρια μοιράζει φυλλάδια σε καφετέριες!

21.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με την τύχη του έχει μιλήσει ο Άδωνις Γεωργιάδης και τον γάμο του πολλοί άνδρες ζηλεύουν, να είσαι σίγουρος. Γιατί, αγαπημένε μου ο Άδωνις δεν παντρεύτηκε γυναίκα, αλλά μάλαμα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με την τύχη του έχει μιλήσει ο Άδωνις Γεωργιάδης και τον γάμο του πολλοί άνδρες ζηλεύουν, να είσαι σίγουρος. Γιατί, αγαπημένε μου ο Άδωνις δεν παντρεύτηκε γυναίκα, αλλά μάλαμα. Υπόδειγμα συζύγου, να την βλέπουν οι υπόλοιπες και να παίρνουν μαθήματα πώς πρέπει να φέρονται και ποίες είναι οι υποχρεώσεις τους.

Κυριακή μεσημέρι, αγαπημένε μου κι αντί η Ευγενία Μανωλίδου να μείνει σπίτι και να απολαύσει τον καφέ της στην βεράντα. Ή να πάει σε μία Γλυφάδα να πιει εκεί το freddo της, τι έκανε λες; Έβαλε παντελονάκι μαύρο εφαρμοστό, λευκό μπλουζάκι και μαζί με τον Άδωνι ξεχύθηκαν στις καφετέριες του Μπουρναζίου για να μοιράσουν προεκλογικά φυλλάδια εκείνου.

Να είσαι εσύ τώρα με την τσίμπλα στο μάτι, να κάνεις την πρώτη τζούρα από καφέ και τσιγάρο (καθόμασταν έξω, οπότε επιτρέπεται) και να βλέπεις μία αδύνατη κυρία (να μοιάζει σχεδόν σαν κοριτσάκι) να περνάει από το τραπέζι και να σου αφήνει καρτούλα. Πάλι, καλά, που προπορευόταν ο Άδωνις (μοίραζε φυλλάδια αυτός), ανοίγοντας το δρόμο στη σύζυγο του, γιατί λίγο ακόμη και θα την περνούσαμε για κοπέλα που μοιράζει διαφημιστικά.

Ο Άδωνις. Ω, ο Άδωνις. Φιγουρίνι σκέτο με το γαμπριάτικο κουστούμι, μοίραζε τα φυλλάδια του και μαζί με την Ευγενία πήραν σβάρνα όλες τις καφετέριες του Μπουρναζίου. Ούτε ένα τραπέζι δεν άφησα παραπονούμενο και αυτό θα πει... επαγγελματισμός. Έλα, όμως, που το ζευγάρι το πήραν χαμπάρι από το Alter κι αμέσως έστειλαν κάμερες (ήταν κα δίπλα) να τραβήξουν πλάνα από τον προεκλογικό τους αγώνα. Για να είμαι ειλικρινής, την Ευγενία είχαν πάρει ξοπίσω, αφήνοντας τον Αδωνι απλά να μοιράζει φυλλάδια και να χαμογελάει. Όχι, δε νευρίασε, αφού ξέρει ότι η σύζυγος είναι πια το «αστέρι» της οικογένειας. Άσε που είναι ένα γερό χαρτί στον αγώνα του να μπει στη Βουλή και η καλύτερη διαφήμιση. Γιατί και άλλοι υποψήφιοι παίρνουν σβάρνα τις καφετέριες τέτοιες μέρες, αλλά ξοπίσω τους δεν έχουν κάμερες να τους καταγράφουν.