Η Τατιάνα δεν έχει υπογράψει με τον ΑΝΤ1!

21.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα της εκπομπής της είναι η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία περνάει πολλές ώρες στο στούντιο επιβλέποντας από κοντά το σκηνικό, μιλώντας με τους συνεργάτες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα της εκπομπής της είναι η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία περνάει πολλές ώρες στο στούντιο επιβλέποντας από κοντά το σκηνικό, μιλώντας με τους συνεργάτες, ενώ έχει κιόλας βρει τους καλεσμένους για τις δύο πρώτες εκπομπές της, την Αγγελική Ηλιάδη και τον Γιούρι Γκέλερ. Έκοψε και το μαλλί της πιο κοντό η «Τάτι» και φανταζόμαστε ότι είναι έτοιμη για τη νέα χρονιά, ενώ όλα κυλούν ήρεμα και ωραία.

Οι διαφορές της με τον ΑΝΤ1 έχουν λυθεί από το καλοκαίρι, οπότε δεν υπάρχει καμία εκκρεμότητα. Χα. Έτσι νομίζαμε, διότι η Τατιάνα αποκάλυψε στο «Βήμα της Κυριακής» ότι δεν έχει υπογράψει ακόμη συμβόλαιο με το κανάλι! Διάβασα ξανά την πρόταση, μήπως δεν κατάλαβα καλά, αλλά η παρουσιάστρια ήτο ξεκάθαρη και σαφής. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα από τον περασμένο Ιούλιο, αλλά η πολυπόθητη τζίφρα δεν έχει πέσει ακόμη. Πράγμα, που στην ουσία σημαίνει ότι η Στεφανίδου τυπικά είναι χωρίς κανάλι και στον αέρα.

Η ίδια δε θεωρεί ότι αυτό είναι πρόβλημα, ωστόσο δεν μας εξηγεί για ποιο λόγο δεν έχει μπει η έρμο τζίφρα. Τι περιμένουν; «Είναι μία τυπική διαδικασία» λέει, αλλά αγαπημένε μου, εγώ δεν τα καταλαβαίνω αυτά. Anyway, η «Τάτι» εύχεται να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα στην πορεία, διότι όπως λέει «ποτέ δεν ξέρεις με τα συμβόλαια» αν και ξεκαθαρίζει ότι ο λόγος της είναι συμβόλαιο και όταν δίνει το λόγο της πάντα τον κρατάει.

Για την ιστορία, η εκπομπή και φέτος θα λέγεται «Αξίζει να το δεις» και θα ξεκινήσει στις 28 Σεπτεμβρίου. Τα θέματα θα είναι πιο light σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν και πιο life style, ενώ η Στεφανίδου παραδέχεται ότι έχει δανειστεί στοιχεία από τις εκπομπές της Όπρα, της Τάιρα Μπανκς και της Έλεν ντε Τζένερις. Α, επίσης στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε ότι φέτος δεν θα παρουσιάσει τα καλλιστεία - σε περίπτωση που της ζητήσει το κανάλι - γιατί τώρα δεν θέλει η ίδια. Δεν προλαβαίνει και τής πέφτει βαρύ στο πρόγραμμα. Εξάλλου, πέρυσι, που ήθελε, τα έδωσαν στην Βίκυ Καγιά.