Καλομοίρα: μπέρδεψε τον λούτσο με τον... μούτσο!

05.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μικρό, άγουρο και απονήρευτο κοριτσάκι παρέλαβε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την Καλομοίρα και την «κατάντησε»... Ελένη Μενεγάκη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μικρό, άγουρο και απονήρευτο κοριτσάκι παρέλαβε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την Καλομοίρα και την «κατάντησε»... Ελένη Μενεγάκη, που μπερδεύει τον λούτσο με τον.... και τη βούρτσα με την....! Την προηγούμενη Κυριακή η Καλομοίρα είχε μαθήματα... ιχθυοκαλλιέργειας και ο Γρηγόρης φρόντισε να της μάθει τα δύσκολα ψάρια και ουχί τα γνωστά, μαρίδες, γαύροι, τσιπούρες.

Η αθώα Καλομοίρα, πάνω στην τσαντίλα της, που δυσκολευόταν να μάθει, είπε «Τι λούτσος, τι ...». Η ίδια, όπως λέει, δεν κατάλαβε τι είπε και μετά που της εξήγησαν, στενοχωρήθηκε πολύ και ζήτησε να της βάλουν πιπέρι στο στόμα για τις κακές λέξεις που εκστομίζει. Ήθελε να κάνει παιγνίδι, λέει, αλλάζοντας το πρώτο σύμφωνο γι αυτό και το είπε. Υπάρχει, βέβαια και ο «μούτσος», αλλά μάλλον δεν της έχουν μάθει ακόμη αυτή τη λέξη.

Εξάλλου, δεν τη χρησιμοποιούμε καθημερινά στο λόγο μας. Και δεν είναι μόνο αυτό. Στο «Πιο πολύ την Κυριακή» η Καλομοίρα έχει αφήσει την αθωότητα στην εμφάνιση της και με τα βαθιά ντεκολτέ και τα υπονοούμενα που λέει με τον Αρναούτογλου, έχει μεταμορφωθεί σε κάτι από... γυναίκα. Κι αυτό δεν αρέσει στους φαν της, που αλλιώς την γνώρισαν κι αλλιώς τη βλέπουν να είναι τώρα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]