Χρηστίδου: "Δεν μου... κάθεται ο άνδρας μου"!

22.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πολύτεκνη και με πεθερά σκοπεύει να γίνει η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία έχει βάλει στόχο να αποκτήσει τρία με τέσσερα παιδιά. Αυτό δήλωσε σε συνέντευξη της σε περιοδικό της Θεσσαλονίκης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πολύτεκνη και με πεθερά σκοπεύει να γίνει η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία έχει βάλει στόχο να αποκτήσει τρία με τέσσερα παιδιά. Αυτό δήλωσε σε συνέντευξη της σε περιοδικό της Θεσσαλονίκης, όπου μεταξύ άλλων οικογενειακών αποκαλύψεων, είπε ότι ο Θοδωρής Μαραντίνης, αν και είναι της ίδιας... πολύτεκνης άποψης, δεν της... κάθεται για να πετύχουν το στόχο. «Ο άνδρας μου δεν μου κάθεται» λέει η Σίσσυ και είναι να απορείς αγαπημένε μου με τον σύζυγο.

Αν και η παρουσιάστρια εξήγησε το λόγο. Αμέσως, να πιάσεις το ειρωνικό σου χαμόγελο. Απλά, ο αοιδός των Onirama θέλει το χρόνο του και πολύ περισσότερο θέλει να περάσουν περισσότερο χρόνο με το γιο τους, Φίλιππο Ραφαήλ, που είναι μόλις ενός έτους. Είμαι με Μαραντίνη. Η Σίσσυ μίλησε και το γάμο της και κυρίως για τους σεκιούριτι, που είχαν πάρει τόσο σοβαρά το ρόλο τους, που ένιωθες ότι είχαν βάλει μαντρόσκυλα έξω από την εκκλησία.

Η Χριστίδου είπε ότι εκείνη και ο σύζυγος της σοκαρίστηκαν, όταν είδαν δεκάδες άνδρες ασφαλείας έξω από το προαύλιο της εκκλησίας και δυστυχώς για εκείνους, χάθηκε η μαγεία της τελετής. Είμαι σίγουρη ότι έχεις ποοοολλές απορίες. Λοιπόν, το ζευγάρι - λέει η Χρηστίδου - απευθύνθηκε σε εταιρεία σεκιούριτι, επειδή φοβήθηκε μήπως οι τηλεοπτικές κάμερες εισβάλλουν μέσα στην εκκλησία, την ώρα του μυστηρίου. Κι, όπως καταλαβαίνεις, ήθελαν να προστατέψουν τη στιγμή. Ωστόσο, το ζευγάρι πίστευε ότι ένας θα φυλάει τσίλιες στην πόρτα και όχι ότι θα κατέβαινε ολόκληρη στρατιά στο προαύλιο. Γι αυτό έπαθαν σοκ. Τι είπες; Δεν ήξεραν, για πόσους πλήρωναν και πόσους θα τους έστελναν; Τι να σου πω αγαπημένε μου. Δεν έχω παντρευτεί με... ασφάλεια για να ξέρω.