Παραλίγο μαλλιοτράβηγμα Μενεγάκη με Γερμανού;

22.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν πιστέψουμε τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, η Ελένη Μενεγάκη πρέπει να έχει νευράκια τσανταλάκια. Θες να φταίει πού δε βρίσκει μαγείρισσα για τον «Καφέ» της; Θες να μην της άρεσε τελικά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν πιστέψουμε τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, η Ελένη Μενεγάκη πρέπει να έχει νευράκια τσανταλάκια. Θες να φταίει πού δε βρίσκει μαγείρισσα για τον «Καφέ» της; Θες να μην της άρεσε τελικά η νέα κουπ της; Θες να την εκνευρίζουν κάποιοι πανελίστες, που τόλμησαν και τη συγκρίνανε (ως προς το μαλλί πάντα) ακόμη και με την τότε διάδοχό της στον πάλαι ποτέ «Πρωινό Καφέ»; Μήπως φταίει η μία μετά την άλλη αποκάλυψη πρώην συνεργατών της για τον οξύθυμο χαρακτήρα της, για το χεράκι που χτύπαγε συχνά πυκνά στο τραπέζι και πόσο δύσκολη ήταν σαν αφεντικούλι; Τι να πω, αγαπημένε μου.

Σημασία έχει ότι - σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα - τα νεύρα της Ελένης είναι τόσο τσιτωμένα, που λίγο ακόμη και θα πιάνονταν μαλλί με μαλλί με τη Ναταλία Γερμανού. Και θα έχανε η Μενεγάκη (να είσαι σίγουρος), αφού πλέον το Ναταλάκι διαθέτει πιο πλούσια κώμη. Για ποιο λόγο παρεξηγήθηκαν οι εδώ και 15 χρόνια φίλες (ή έστω καλές γνωστές); Για μία θέση πάρκινγκ. Είχε πάει η Γερμανού στα στούντιο Pro της Παιανίας για σύσκεψη με τους συνεργάτες της και πάρκαρε το αυτοκίνητο στη θέση που το βάζει πάντα κάθε σαββατοκύριακο που έχει εκπομπή.

Έλα, όμως, που αυτή η θέση ανήκει και στην Μενεγάκη τις καθημερινές και όταν πήγε στα στούντιο λίγη ώρα αργότερα και την είδε πιασμένη, έγινε έξω φρενών. Λες και της πήραν το... θρόνο ένα πράγμα. Σύμφωνα, με δημοσιεύματα, έβαλε τις φωνές στους σεκιούριτι, ενώ δεν ηρέμησε ακόμη κι όταν έμαθε ότι το άλλο ντουντού είναι της φίλης της, Ναταλίας. Για να μη στα πολυλογώ, η Γερμανού βγήκε να φύγει κι όταν την είδε η Μενεγάκη της την είπε. Κουβέντα στην κουβέντα, τα αίματα άναψαν, αλλά ευτυχώς ηρέμησαν, διότι άπαξ και είναι αλήθεια το σκηνικό αυτό και οι δυο τους πιάνονταν από το μαλλί, τα κουτσομπολίστικα ακόμη αυτό θα συζητούσαν. Πάντως, η Γερμανού διαψεύδει ότι συνέβη τέτοιο περιστατικό, λέγοντας ότι με την Ελένη είναι φίλες και δεν πίστευε ότι θα έφθαναν στο σημείο κάποιοι να επινοήσουν τέτοια ιστορία. Και πάω πάσο. Όπως όλοι, αλλά ισχύει ότι η Μενεγάκη θα έχει καλεσμένη την Σίσσυ Χρηστίδου; «Γιατί δεν κάλεσε την Γερμανού; Να κοροϊδέψουν και τα δημοσιεύματα περί τσακωμού τους» λένε τώρα οι κακές γλώσσες.