Γιατί άναψε πυρ-Καγιά το τρέιλερ του μοντέλου;

23.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πυρ - Καγιά άναψε η Βίκυ Καγιά και το νέο τρέιλερ του ΑΝΤ1 για το «Next top model». Κι αυτό, διότι η διαφημιστική εταιρεία που ανέλαβε την προώθηση του τρέιλερ (κι ενέκρινε το τμήμα μάρκετινγκ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πυρ - Καγιά άναψε η Βίκυ Καγιά και το νέο τρέιλερ του ΑΝΤ1 για το «Next top model». Κι αυτό, διότι η διαφημιστική εταιρεία που ανέλαβε την προώθηση του τρέιλερ (κι ενέκρινε το τμήμα μάρκετινγκ του καναλιού) είχαν τη... φαεινή ιδέα το μοντέλο να φοράει στο τρέιλερ ένα φόρεμα που παραπέμπει στην ελληνική σημαία και το οποίο στο τέλος σκίζεται με μανία από μία I wanna be Καγιά. Ξέρεις, πόσο «προχώ» είμαι στις έξυπνες ιδέες, αλλά με το μπαρδόν, τη συγκεκριμένη ιδέα μόνο έξυπνη δεν τη λέω. Και μόνο γουάου δεν τη βλέπω.

Και όχι μόνο εγώ, αλλά πολύς κόσμος αντιδρά στην προβολή του τρέιλερ, θεωρώντας ότι με αυτό τον τρόπο προσβάλλουν την ελληνική σημαία. Για να καταλάβεις το στόρι. Η Καγιά φοράει ένα γαλανόλευκο φόρεμα, που με την πρώτη ματιά λες: «Ω, η σημαία μας τώρα και σε τουαλέτα»! Το μοντέλο και παρουσιάστρια του ριάλιτι, κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα (όχι, δε σερβίρει καφέδες στα παιδιά της παραγωγής), αλλά παίρνει πόζες και φωτογραφίζεται ως Top model. Ώσπου, ξαφνικά σκάει μύτη μία νεαρή κοπέλα, που θέλει να γίνει Καγιά στη θέση της Καγιά και με λύσσα σκίζει την γαλανόλευκη τουαλέτα του μοντέλου. Εμένα, πάλι, αυτή η κίνηση μου θύμισε Ελένη Λουκά, πριν χρόνια που προσπαθούσε (αλλά ποτέ δεν κατάφερε) να σκίσει τη φούστα του Ρουβά.

Τελικά, η νεαρή τα καταφέρνει, αφήνοντας την Καγιά με τα εσώρουχα. Πίστεψε με, αν δεν είχαμε φάει την προηγούμενη ξενέρα, θα παρακολουθούσαμε με δέος την ημίγυμνη Καγιά. Αλλά, τώρα, το μοντέλο κατάφερε να μας εξοργίσει και να σπάσει τα νεύρα μας. Εντάξει, για να είμαστε δίκαιοι, δεν ευθύνεται τόσο πολύ η Καγιά, όσο εκείνοι που είχαν την ιδέα. Κι έχεις μετά την Κατερίνα Γκαγκάκη να σου λέει, ότι το ρούχο που σκίζεται δεν έχει σχέση με την σημαία μας, αφού δεν έχει ούτε το σταυρό, ούτε οι ρίγες είναι στο ίδιο πάχος. Για το τελευταίο είναι σίγουρη η κυρία Γκαγκάκη; Δεν παίρνει μια μεζούρα να μετρήσει πάχος. «Ωχ Θεέ μου» που έλεγε και η Μαρία Δαμανάκη!