Σε κλινική αποτοξίνωσης η Σπίαρς!

22.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Πες μας τι πίνεις, εσύ και δεν μας δίνεις». Κι απ’ ότι φαίνεται η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πίνει... διάφορα, αφού μία εβδομάδα μετά το ξύρισμα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Πες μας τι πίνεις, εσύ και δεν μας δίνεις». Κι απ’ ότι φαίνεται η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πίνει... διάφορα, αφού μία εβδομάδα μετά το ξύρισμα της κεφαλής της άλα Γιουλ Μπρίνερ, η αοιδός εισήχθη σε κλινική αποτοξίνωσης. Την είδηση που δημοσίευσε το περιοδικό People επιβεβαίωσε ο μάνατζερ της Μπρίτνει, ο οποίος δεν αποκάλυψε σε ποια κλινική βρίσκεται η πελάτισσα του και πόσο καιρό θα μείνει εκεί.

Παρά μόνο ζήτησε από τον κόσμο να σεβαστεί την προσωπική της ζωή και το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, δηλώνοντας πως η Μπρίτνεϊ σύντομα θα είναι πίσω γερή και δυνατή. Ελπίζω και με μαλλιά, διότι έτσι καραφλή που είναι μου θυμίζει τις κούκλες μου όταν τις ξεμάλλιαζα τρίχα, τρίχα. Μιλάμε για φρικτό θέαμα. Ακόμη, απορώ με το σκεπτικό της να ξυρίσει το κεφάλι. Αν και η Σπιαρς τις επόμενες κιόλας μέρες εμφανίσθηκε με ξανθιά περούκα.

Μάλλον θα της έβαλε χέρι η μαμά της. Ωστόσο, η δημοπρασία στο E-bay για τα μαλλιά της συνεχίζεται κανονικά και όπως φαίνεται οι τρίχες της Σπίαρς θα ξεπεράσουν το ένα εκατομμύριο δολάρια! Είμαι περίεργη, όμως, ποιος τρελός θα δώσει τόσα λεφτά για... τρίχες κατσαρές! Πάντως, ακόμη κι αυτή η μανία του κόσμου, δεν είναι ικανή να φτιάξει τη διάθεση και το κέφι της Μπρίτνεϊ, η οποία - προτού μαθευτούν τα νέα για την αποτοξίνωση - αρκετές φορές είχε «συλληφθεί» να κλαίει δημοσίως!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]