Που ήταν οι "Brangelina";

26.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Για Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ ψάχναμε στην τελετή των Όσκαρ και Αντζελίνα με Μπραντ δε βλέπαμε. Το ζευγάρι έλαμψε δια της απουσίας του
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Για Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ ψάχναμε στην τελετή των Όσκαρ και Αντζελίνα με Μπραντ δε βλέπαμε. Το ζευγάρι έλαμψε δια της απουσίας του και όλοι ρωτούσαν που είναι το ζευγάρι. Βλέπεις, στις «Χρυσές Σφαίρες» είχαν δώσει το παρών τους και όλοι περίμεναν πως θα συνέβαινε το ίδιο και με τα Όσκαρ. Άλλωστε, ο Μπραντ τόσα χρόνια που ήταν παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον, δεν είχαν αφήσει τελετή για τελετή που να μην πάνε.

Και τώρα που η ταινία Babel, στην οποία πρωταγωνιστεί, ήταν υποψήφια για βραβείο δεν πήγε; Είναι να απορεί κανείς και συνάμα να ανησυχεί μήπως συνέβη κάτι στο ζευγάρι. Κάτι απρόοπτο. Να μη βρήκαν γυναίκα να τους κρατήσει τα παιδιά ή να αρρώστησε ένα από αυτά ή ακόμα να τσακώθηκαν! Μπρρρ. Το τελευταίο είναι να σε τρομάζει. Λοιπόν, η αλήθεια είναι πως Πιτ και Τζολί δεν πήγαν στα Όσκαρ επειδή η Αντζελίνα αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Αφρική για υποχρεώσεις με τα Ηνωμένα Έθνη.

Έτσι, ο Μπραντ έμεινε στο σπίτι στη Νέα Ορλεάνη με τα παιδιά (μην τα αφήσουν και τελείως μόνα τους), ενώ είχε να τελειώσει και κάποιες δουλειές που είχε αφήσει στη μέση. Όσο για τις φήμες που κυκλοφορούν τελευταία και θέλουν την Τζολί να περνάει φάση κατάθλιψης, μετά τον θάνατο της μητέρας της, με αποτέλεσμα να δημιουργεί πρόβλημα στη σχέση της με τον Πιτ, απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Εντάξει, μια στεναχώρια την έχει η γυναίκα, αλλά δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Άλλωστε, δεν θα έθετε ποτέ σε κίνδυνο τη σχέση της με τον Μπραντ, αφού άλλον τέτοιο σωστό και καλό οικογενειάρχη, όπως λέει η ίδια, που της άλλαξε όλη τη ζωή και την... κοσμοθεωρία, δεν θα ξαναβρεί!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]