Κατερίνα Παπουτσάκη, η αισθηματίας!

27.08.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Αυτή τη φορά σου γράφω μιας και βρίσκομαι μάλλον προ εγκεφαλικού αφού το στοματάκι μου έχει στραβώσει λίγο από τ’ αριστερά. Πρέπει αυτά που διάβασα στο Down Town να τα «βγάλω» κάπως από μέσα μου.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Αυτή τη φορά σου γράφω μιας και βρίσκομαι μάλλον προ εγκεφαλικού αφού το στοματάκι μου έχει στραβώσει λίγο από τ’ αριστερά. Πρέπει αυτά που διάβασα στο Down Town να τα "βγάλω" κάπως από μέσα μου.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη εν τω μέσω γυρισμάτων για τη νέα της ταινία, αποκαλύπτει πολλά πράγματα στο περιοδικό Down Town και απαντά σε όλες τις ερωτήσεις (που σωστά μάντεψες είναι επί των προσωπικών της).


Η γυναίκα- φωτιά (για να μην πω μπουρλότο) της εγχώριας showbiz έχει ζήσει τόσους θυελλωδεις έρωτες τα τελευταία χρόνια που δε μπορεί το κορίτσι έχει πάρει μάστερ στο αντικείμενο και θέλει να μας αποκαλύψει τα μυστικά της.

Από τους έρωτες της ποιον να πρωτοθυμηθώ; Τον Καραφώτη, τον Κανάκη ή μήπως τον Μπουρδούμη; Επειδή είναι σίγουρα πολλοί και δε μπορεί όλο και κάποιον θα ξεχάσω και δε θέλω να παρεξηγηθεί κανείς (είδες από τι μαρτύρια πρέπει να περάσει ένα κορίτσι τη σήμερον για να βρει τον ένα και μοναδικό;) θα μπω στο ζουμί.

Η Κατερίνα λοιπόν δηλώνει στο Down Town: "Δεν υπεραναλύω τα συναισθήματα μου, προχωρώ με την καρδιά μου. Αυτή με οδηγεί". Και αν είναι νύχτα; Και δεν έχει πολύ φως; Τι γίνεται; Πώς βλέπει αυτή η ριμάδα η καρδιά και την οδηγεί; Αχ τη νύχτα γίνονται τα θαύματα λέει το τραγούδι, και τα ατυχήματα λέω εγώ...

Και συνεχίζει το Κατερινιώ που φαίνεται βαθιά προβληματισμένη με τα αισθηματικά της και τον συναισθηματικό της κόσμο εν γένει αυτό το διάστημα: "Εγώ πιστεύω ότι στις σχέσεις πρέπει να αναλύουμε ορισμένες φορές τα πράγματα, να παρεμβαίνουμε επικοινωνιακά και εγκεφαλικά, αλλά θα πρέπει ταυτόχρονα να αφηνόμαστε στο συναίσθημα μας και σε όσα νιώθουμε για τον άλλο. Εγώ τουλάχιστον έτσι λειτουργώ, μ’ αυτόν τον τρόπο. Στα προσωπικά μου προηγείται το συναίσθημα".

Σαν να μπερδεύτηκα τώρα. Τελικά να τα αναλύσω εγκεφαλικά ή να ακολουθήσω την καρδιά; Και πες ότι δίνω και μια Α προτεραιότητα στο συναίσθημα και κάθομαι και σπάω το κεφάλι μου δευτερευόντως με λοιπές επικοινωνιακές και εγκεφαλικές παρεμβολές. Και μετά τι γίνεται μου λες; Πώς να πάρω εγώ μια απόφαση πάνω στην κρίσιμη την ώρα;

Η Κατερίνα όμως έρχεται και εδώ να μου ανοίξει τα μάτια: "Στα 30 μου προχωράω με την καρδιά μου", εντάξει βρε κορίτσι μου προχώρα σε θέλει όλη η χώρα, εγώ που δεν τα έχω πατήσει ακόμη τι να κάνω;


"Εγώ κάνω πια μόνο αυτό που αισθάνομαι και όπου με βγάλει. Τελευταία κατάλαβα ότι αυτό κάποιοι άνθρωποι το εκτιμούν. Και σε αυτούς απευθύνομαι." λέει το Κατερινιώ, Μωρέ λες; Δεν ξέρω...Το μόνο σίγουρο είναι πως η Παπουτσάκη ότι και να κάνει δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσει να έχει ένα τσούρμο άντρες να τρέχουν από πίσω της. Τυχαίο; Δε νομίζω...

Ελένη Αναστασάκη