Ο Σάκης θεός του μέλλοντος σε gay φεστιβάλ

30.08.2010
Aγαπημένη μου Δήμητρα, Ο Σάκης Ρουβάς για μια ακόμη φορά με άφησε με ανοιχτό το στόμα. Τι και αν έχει την Κάτια (Ζυγούλη ντε) και ένα πανέμορφο μωράκι, τι και αν τραγουδάει σε gay φεστιβάλ όποτε του δοθεί η ευκαιρία δε με απασχολεί καθόλου σου λέω!

Aγαπημένη μου Δήμητρα,
Ο Σάκης Ρουβάς για μια ακόμη φορά με άφησε με ανοιχτό το στόμα. Τι και αν έχει την Κάτια (Ζυγούλη ντε) και ένα πανέμορφο μωράκι, τι και αν τραγουδάει σε gay φεστιβάλ όποτε του δοθεί η ευκαιρία δε με απασχολεί καθόλου σου λέω!

Ο άντρας που με ένα χαμόγελο του κολάζει όλη την υφήλιο , βρέθηκε την Παρασκευή το βράδυ στο Νησί των Ανέμων για μια μοναδική εμφάνιση στο "Cavo Paradiso"γύρω στις 3.00 τα ξημερώματα για να κλείσει το gay φεστιβάλ "Xlsior".


Και σε ρωτάω, αν ο φτερωτός θεός του έρωτα είχε σάρκα και οστά, δε θα άνηκαν δικαιωματικά στο Σάκη; Έτσι λοιπόν, στο πάρτι(που είχε το όνομα "Future Gods" ή αλλιώς "Θεοί του μέλλοντος") με τη βοήθεια ενός γερανού -όπως διαβάζω στην Espresso- ο Σάκης προσγειώθηκε στην σκηνή, ενώ το όνομα του έβγαζε μάτι (λες και δεν τον ξεχωρίζεις από χιλιόμετρο) αφού στην πισίνα είχε στηθεί φωτεινή επιγραφή με το όνομα του . Ε αν δεν είναι ο Σάκης ο Θεός του μέλλοντος, τότε ποιος είναι;

Ας σημειώσω εδώ ότι το μπαλέτο που πλαισίωνε το Σάκη, ήταν ένα τσούρμο από δώδεκα γυμνά -αντρικά πάντα- κορμιά με φτερά στα μπράτσα που είχαν καλυμμένο μόνο το επίμαχο σημείο (ως μοντέρνο δωδεκάθεο) για να μην προκαλέσουν και τρελό πανικό στα αγόρια που τους παρακολουθούσαν με ανοιχτό το στόμα.


Ο Σάκης λοιπόν "έσκασε" επί σκηνής με γκρι μπλουζάκι (Σάκηηηηη σκίσε το μπλουζάκιιιι), εφαρμοστό παντελονάκι και αθλητικά τραγουδώντας το αγαπημένο "This is our night" που όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε χαμό, αφού τόσο οι εγχώριοι όσο και οι ξένοι φαν του το πήραν πολύ σοβαρά. Σου λέει για να το λέει ο Σάκης κάτι θα ξέρει.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά η κατάσταση ξέφυγε εντελώς όταν ο Σάκης αποφάσισε να σηκώσει το μπλουζάκι του αποκαλύπτοντας το θεϊκό κορμί του. Πες μου τώρα εσύ πώς να κρατηθούν και αυτοί οι άνθρωποι; Το τι κραυγές, τι φωνές, τι ουρλιαχτά από τους Ρουβίτσους σου λέει δεν περιγράφεται.


Η Κορίνα Τσοπέη, ο Κώστας Φραγκολιάς, ο Χρύσανθος Πανάς, οι Dsquared και πολλοί άλλοι φίλοι έτρεξαν να παρακολουθήσουν από κοντά το θεό Σάκη και να θαυμάσουν την απίστευτη κορμάρα, εμμμ φωνή του!

Ελένη Αναστασάκη