Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος!

08.03.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Επίσημα δεν έχουν παραδεχθεί ότι είναι ζευγάρι, επειδή νιώθουν άβολα να μιλούν για τα προσωπικά τους. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Επίσημα δεν έχουν παραδεχθεί ότι είναι ζευγάρι, επειδή νιώθουν άβολα να μιλούν για τα προσωπικά τους. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό έχουν αυξήσει τις κοινές τους εμφανίσεις, επιβεβαιώνοντας τα όσα κυκλοφορούν. Ο λόγος για την Έλενα Ράπτη και τον Γιάννη Μαρακάκη, οι οποίοι δεν έχουν αφήσει κοινωνική εκδήλωση ή event που να μην παραβρεθούν.

Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση έγινε στην βράβευση του ΣΕΓΑΣ, όπου η Έλενα συνόδευσε τον αγαπημένο της και πρώην αθλητή του στίβου. Τα φλας βρόντηξαν και άστραψαν με την εμφάνιση τους, αλλά το ζευγάρι δεν πτοήθηκε. Μάλιστα, ο δικηγόρος του Deal σύστησε την αγαπημένη του στους φίλους του. Η δεύτερη εμφάνιση τους έγινε στην πρεμιέρα της ταινίας «300», όπου και πάλι τα φλας άστραψαν και βρόντηξαν.

Κι αν στις δημόσιες εμφανίσεις τους είναι χαλαροί και δεν προσπαθούν να κρύψουν τη σχέση και τον έρωτα τους, στις συνεντεύξεις τους είναι «σφίγγες». Κουβέντα δεν τους παίρνεις. Για παράδειγμα, ο Μαρακάκης σε συνέντευξή του υποστήριξε ότι ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη για επαγγελματικούς λόγους και πως η συμπρωτεύουσα τον τελευταίο καιρό έχει γίνει πιο όμορφη. Επειδή ανεβαίνει αυτός ή επειδή «ανακάλυψε» την Ράπτη; Πάντως, τα 504 χιλιόμετρα που τους χωρίζουν δεν είναι εμπόδιο στη σχέση τους και με κάθε ευκαιρία είναι μαζί.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]