Μία νταντά απειλεί την Μαντόνα!

22.03.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά αν είσαι διάσημος δεν ξέρεις από που θα σου έρθει το κακό. Από αλλού, δηλαδή, το περιμένεις κι από αλλού έρχεται. Πάρε παράδειγμα την Μαντόνα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά αν είσαι διάσημος δεν ξέρεις από που θα σου έρθει το κακό. Από αλλού, δηλαδή, το περιμένεις κι από αλλού έρχεται. Πάρε παράδειγμα την Μαντόνα, η οποία τελευταία έχει χάσει τον ύπνο της εξαιτίας μίας πρώην νταντάς που είχαν στο σπίτι τους. Η συγκεκριμένη νταντά διαφέρει από τις υπόλοιπες άλλων διάσημων που μας έχουν «συνηθίσει» σε ερωτικά σκάνδαλα με τα αφεντικά, αφού αυτή προέκυψε στην Μαντόνα... συγγραφέας!

Και τι συγγραφέας. Πρόκειται να βγάλει ένα βιβλίο, όπου θα αναφέρεται στην περίοδο που εργάστηκε στην οικογένεια Ρίτσι, θα βγάλει όλα τα άπλυτα τους στη φόρα, ενώ θα δημοσιεύσει και φωτογραφίες της ντίβας που δεν έχουν δει ποτέ το φως της δημοσιότητας. Και καταλαβαίνεις, πως οι φωτογραφίες αυτές μόνο κολακευτικές και «καλλιτεχνικές» δεν θα είναι.

Στο βιβλίο, όμως, αυτό θα αναφέρεται και η υιοθεσία του μικρού Ντέιβιντ και για ποιο λόγο η Μαντόνα αποφάσισε ξαφνικά να υιοθετήσει ένα ορφανό από την Αφρική. Όλη αυτή η ιστορία έχει εξοργίσει την καλλιτέχνιδα, η οποία απειλεί Θεούς και δαίμονες, αν κυκλοφορήσει το βιβλίο. Πάντως, η νταντά δε δείχνει να ανησυχεί και απτόητη συνεχίζει τη συγγραφή του βιβλίου.