Ελένη-Ματέο και συμπαρουσιαστές;

31.08.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της τηλεόρασης αυτή την εποχή ο Ματέο Παντζόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν! Η αλήθεια είναι ότι έχω αντέξει πολλά γι’ αυτή τη σχέση τελευταία και τώρα έρχεται το Star να μου ανοίξει για μια ακόμη φορά τα μάτια.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της τηλεόρασης αυτή την εποχή ο Ματέο Παντζόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν! Η αλήθεια είναι ότι έχω αντέξει πολλά γι’ αυτή τη σχέση τελευταία και τώρα έρχεται το Star να μου ανοίξει για μια ακόμη φορά τα μάτια. Σου λέει παιδί μου, το ζεύγος έχει γίνει τόσο αχώριστο πια που δε μπορεί να είναι χώρια ούτε 10-1 που εργάζεται το Λενάκι.


Έτσι, αποφάσισαν σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, να βάλουν και μια στήλη στο πρωινό της Ελένης "Καφές με την Ελένη" για να την αναλάβει το αγοράκι της και να δώσει και μια ώθηση (όσο να πεις) στα νούμερα! Η στήλη λοιπόν του Ματέο, θα είναι σχετική με την υγιεινή ζωή όπως γιόγκα, πιλάτες, υγιεινή διατροφή αλλά και τα βιολογικά προϊόντα. Γιατί όπως και να το κάνουμε το αγόρι της είναι των υγιεινών καταστάσεων...

Όπως φαίνεται η Ελενίτσα το γύριζε από εδώ, το γύριζε από εκεί σου λέει καλύτεροι είναι οι Σκορδαλιά (Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας) που θα είναι μαζί από το πρωί ως το βράδυ; Όχι βέβαια! Και κάπως έτσι αποφάσισε να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να πάρει μαζί της τον Ματέο, για να μην είναι χώρια ούτε λεπτό.


Βέβαια αν το ρεπορτάζ αληθεύει και ο Ματέο βρίσκεται στο πλευρό της Ελένης τη νέα σεζόν το μόνο σίγουρο είναι ότι το τηλεκοντρόλ θα πάρει φωτιά πια! Ουφ...Είχα δεν είχα προβληματίστηκα πάλι! Μεταξύ Σκορδαλιά και Ελένη- Ματέο πολύ φοβάμαι δε σου το κρύβω ότι τα πρωινά θα καταλήξουν να γίνονται ...στο κρεβάτι!

Ελένη Αναστασάκη