Η Ρούλα παρουσιάστρια του Big Brother

31.08.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Διακοπές τέλος και για τις διάσημες και τα κεφάλια μέσα! Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκινά όπου να ‘ναι και εγώ περιμένω με αγωνία να δω τι θα γίνει... Οι τελικές υπογραφές πέφτουν βροχή αυτή την εποχή στον Alpha που ετοιμάζεται πυρετωδώς για το "Big Brother".

Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Διακοπές τέλος και για τις διάσημες και τα κεφάλια μέσα! Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκινά όπου να ‘ναι και εγώ περιμένω με αγωνία να δω τι θα γίνει... Οι τελικές υπογραφές πέφτουν βροχή αυτή την εποχή στον Alpha που ετοιμάζεται πυρετωδώς για το "Big Brother".

Για το ριάλιτι λοιπόν αρχικά πήρε το αυτάκι μου το όνομα της Ελένης Μενεγάκη. Και δικαίως σκέφτηκα, πόσα βάρη πια να επωμιστεί το κορίτσι και πρωινό και βραδινό; Μετά ήρθε το βροντερό και κατηγορηματικό όχι της Ελενίτσας και οι ιθύνοντες του Alpha έστρεψαν το βλέμμα (και τις προτάσεις) στην παλιά καραβάνα της πρωινής ζώνης τη Ρούλα Κορομηλά.


Το Ρουλάκι λοιπόν, ακόμη δεν πρόλαβε καλά- καλά να βγάλει παρεό και μαγιό και θα πρέπει να φορέσει το ταγιεράκι της από 3 Οκτωβρίου για να παρουσιάσει το «Big Brother? και όπως φαίνεται πέταξε τη σκούφια της: "Ανυπομονώ να ξεκινήσει το project και ν’ αποκαλύψω στους τηλεθεατές τις εκπλήξεις που περιμένουν τους τελικούς δεκατέσσερις παίκτες στο σπίτι του "Big Brother".


Δε λέω και εγώ ανυπομονώ λιγάκι μη σου το κρύψω, αλλά και αυτή η Ρούλα ή όλα ή τίποτα; Γιατί όπως διαβάζω στην Espresso από Ιανουάριο το Ρουλάκι θα αναλάβει την παρουσίαση και του "Greek Idol". Να δω τι θα πρωτοπρολάβει να κάνει πια το κορίτσι...
Όπως φαίνεται η Ρούλα, σαν άλλος Μικρούτσικος, όχι μόνο θα παρουσιάζει το "Mεγάλο αδερφό" αλλά θα είναι και ένας ώμος παρηγοριάς για τους παίχτες του ριάλιτι αφού θα είναι κοντά τους και ανοιχτή για κουβεντούλες.

Και όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό και μόνο θα την κρατήσει απασχολημένη 24/7. Ετοιμάσου λοιπόν, για νέες ίντριγκες, νέα ειδύλλια, νέα πρόσωπα, νέα δάκρυα, νέα ζεϊμπέκικα με παρουσιάστρια την εθνική Ρουλίτσα!

Ελένη Αναστασάκη